Huawei Ascend D2 φωτογραφίες hands-on

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι είχα την ευκαιριά να πιάσω στα χέρια μου το τετραπύρηνο Huawei Ascend D2, ένα από τα πρώτα smartphones με οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels. To Ascend D2 ενσωματώνει επεξεργαστή HiSilicon χρονισμένο στο 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Τρέχει Android 4.1 Jelly Bean και στην Ελλάδα αναμένεται να κοστίζει 550 ευρώ.

Update: Δείτε το hands-on video του Huawei Ascend D2.

Αυτή τη στιγμή ανεβάζουμε στο YouTube το hands-on video του Ascend D2. Κάντε subscribe στο κανάλι μας για να το δείτε πρώτοι, αυτό και όποιο άλλο βίντεο ανεβάζουμε.

Huawei Ascend D2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2013 9:15

Σχόλια

  • Ξεκινησαμεεεεε..καλος τα 5αρια μας :D
    Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον..
    Ομορφο το D2 παντος

  • Georios συμφωνω. Θα μου πεις, σε 380 αποκλειεται να το εβγαζαν (η LG βεβαια εχει ενα πιο low spec τετραπυρηνο σε αυτα τα λεφτα). Αλλα απλα, πλησιασαν αρκετα εως πολυ τα ...θηρια. Δηλαδη αν ημουν σε κλαση 600 -+, δυσκολο να επαιρνα huawei.

  • @ keysmith ..
    Είναι σαν να σε φέρανε από το 1997-8 και να απορείς που το κινητό σου κράταγε 7 μερόνυχτα και τώρα κρατάει 1,5-2 μέρες..οι απαιτήσεις αλλάξανε φιλε μου.
    Πριν 2 η 3 χρόνια έβλεπες 4.0" κινητό και το έλεγες "παντόφλα" και τώρα είναι απλά ένα μικρό κινητό.Τι να κάνουμε τώρα..να πάμε πίσω στο χρόνο ?
    Υπάρχουν ακόμα αξιόλογα κινητά σε τέτοιες ίντσες που λες(και μην κοιτάς τα specs αλλά την εμπειρία χρήσης που μπορεί να σου προσφέρει ένα 2πύρινο π.χ).

  • θα περιμενω το Ascend P2 που λογικα θα φοραει τον καινουριο K3V3...εχω ηδη το honor 2 και τα σπαει...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.