Ubuntu Phone OS, Τα πρώτα smartphones έρχονται στα τέλη του έτους

Ο ιδρυτής της Cannonical (ομάδας ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος Ubuntu) σε δηλώσεις του στη Wall Street Journal μας προετοίμασε για την άφιξη των πρώτων smartphones με Ubuntu OS τον προσεχή χειμώνα με τους developers εφαρμογών να δέχονται μια πρώιμη έκδοση του νέου OS στα τέλη του μήνα. Σημειώστε ότι στο Galaxy Nexus θα μπορέσει κάποιος να εγκαταστήσει τα Ubuntu OS.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2013 20:37

Σχόλια

  • Το Ubuntu Phone OS είναι πολύ όμορφο λειτουργικό για smartphones ή tablets.Είναι πολλά υποσχόμενο και πιστεύω θα πάει πολύ καλά.Θα ήθελα στο μέλλον να πάρω μια συσκευή με το εν λόγω λειτουργικό.Και είναι και open source.

  • Σίγουρα θα δοκιμάσω να το περάσω στο δικό μου Nexus. Πάντως ακόμα και τόσο πρώιμα φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το integration σε μεγάλο βαθμό που προσπαθούν να ενσωματώσουν. Άμα μάλιστα μπορέσει να δημιουργηθεί κάποια αξιοπρεπής βάση εφαρμογών πιστεύω πως θα κάνει επιτυχία.

  • Και αν βάζοντας το σε κάποιο dock λειτουργεί κανένα πλήρες λειτουργικό τότε θα είναι τέλειο!

  • Mακαρι να ερθει να τα χρησιμοποιησουμε!Το ανοιχτο λογισμικο θα τα βαλει με μεγαθηρια και τρελα συμφεροντα....Θα δουμε...

  • Ρε παίδες Linux το ένα Linux και το άλλο!!! Δε θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές πιστεύω! Όσο για το market έχω και εγώ την ίδια απορία! Ανοιχτό λειτουργικό δεν είναι και το Android?

  • Το ξέρω andys το γράφω και στην αρχή του σχολίου μου απλά δε γνωρίζω αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα στα δύο λειτουργικά σχετικά με το πόσο "ανοικτό" είναι το καθένα! Δηλαδή σε ποιο βαθμό μπορεί ο user να παρέμβει στο λειτουργικό!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.