Huawei Ascend D3 με οθόνη QHD τον Ιούνιο; [φήμες]

Η Huawei ακούγεται ότι θα είναι ανάμεσα στους κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν smartphone με οθόνη ανάλυσης QHD 1440×2560 pixels μέσα στο τρέχον έτος. Συγκεκριμένα λέγεται ότι κάπου εκεί τον ερχόμενο Ιούνιο θα κάνει ντεμπούτο το Huawei Ascend D3 με οθόνη 5 ιντσών QHD και πραγματικό οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3.

Έχουμε και τιμή! Λέγεται λοιπόν ότι αυτό θα κοστίζει 633 δολάρια τιμής που εφόσον επιβεβαιωθεί θα αντιστοιχεί σε 460 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο QHD smartphone ήταν το Κινέζικο Vivo Xplay 3S ενώ και η OPPO θα παρουσιάσει ένα μέσα στο Μάρτιο, το OPPO Find 7.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν το συνδυάσει και με μια καλή μπαταρία τότε θα είναι τούμπανο!

  • Μ' εκείνο το Ascend D2 τι έγινε? Χάθηκε η παρτίδα στο τελωνείο? Ήταν πολύ καλό σε χαρακτηριστικά πριν ένα χρόνο που ανακοινώθηκε, αλλά τζάμπα το εκθείαζα νομίζω, αφού δεν το είδαμε ποτέ στα ελληνικά ράφια και απ' ότι καταλαβαίνω γενικότερα η παραγωγή του ήταν περιορισμένη.

  • Κανα καινούριο κινητό στα ράφια πριν το καλοκαίρι θα δούμε? Κάπου πήρε το μάτι μου ότι και το p7 θα κυκλοφορήσει τελικά Μάιο!

  • Tην GPU που θα φορέσει στο κινητό να προσέξει μόνο που αποτελεί και το μοναδικό μειονέκτημα της τωρινής της ναυαρχίδας ( P6 ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.