Huawei Ascend G6, Διαρροή του mid-range smartphone

Εκτός του Huawei Mediapad X1, η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει και μία mid-range συσκευή στην κατηγορία των smartphones και πρόκειται για το Huawei Ascend G6. Το νέο smartphone της κινέζικης εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα με βάση τη διαρροή του @evleaks.

Ακόμη μια διαρροή για τις συσκευές που ετοιμάζει να παρουσιάσει η Huawei στο MWC σε λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά ο λόγος για το Huawei Ascend G6 την min-range πρόταση της εταιρίας που παρουσιάζει αρκετά κοινά με ένα άλλο mid-range κινητό της Huawei το Huawei Honor 3C.

Το Ascend G6 θα τρέχει Android 4.2, στις 4.5 ίντσες οθόνη (άγνωστης ανάλυσης μέχρι στιγμής) με τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582 της MediaTek χρονισμένο στα 1.3 GHz, 1 GB μνήμης RAM για multitasking, δυνατότητα επέκτασης της εσωτερικής αγνώστου μεγέθους μνήμης, 8 Megapixel κεντρική πίσω κάμερα με LED Flash και 5 Megapixel μπροστινή για καλύτερα selfies και βίντεοκλησεις.

Το μέγεθος του είναι 130x65x7.5 χλστ, αρκετά λεπτό θα μπορούσαμε να πούμε ενώ αναμένεται (με βάση τη διαρροή) να κυκλοφορήσει σε 5 χρώματα, μπλε, μπεζ, ροζ, λευκό και μαύρο. Τέλος η Huawei αναμένεται να το παρουσιάσει μαζί με το Huawei Ascend P7 στο MWC σε λίγες ημέρες.

Πηγή

Σχόλια

  • Χωρίς να έχω κάποιες πληροφορίες στα χέρια μου, πιστεύω πως το συγκεκριμένο έχει αρκετές πιθανότητες να έρθει στη χώρα μας.

  • Ας έρθει με το το καλό το Honor 3C και ας αφήσουμε το παραπάνω για πιο μετά!

  • To 3C από όσο γνωρίζω δεν προορίζεται για Ευρωπαϊκές αγορές άλλο άμα μία έκδοση του υποστηρίζει WCDMA, γι'αυτό ίσως η Huawei κυκλοφορεί κάτι παρόμοιο, λέγε με Huawei Ascend G6, για την Ευρώπη/Αμερική.

    Και για τα δύο έχω να πω το εξής, είναι πολύ όμορφα, η Huawei κάνει πολύ ωραία designs που μου τραβάνε το μάτι από την εποχή του P1 :)

    Άντε να δούμε τι θα παρουσιάσουν στο MWC

  • Οχι ρε παιδιά τι κινέζικα?????Η sony έχει ρίξει τοσο τις τιμές στα xperia που δεν αξίζει για κανένα λόγο το κινέζικο που ουτε ποιότητα κατασκευης έχει ούτε εγγύηση ουσιαστικά

  • Αν κρινεις πως πλεον ολα φτιαχνονται στην κινα δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχουν ποιοτητα κατασκευης και εγγυηση..Και εγω στην αρχη δυσκολευτηκα να αγορασω huawei αλλα δεν το μετανιωσα καθολου..Μενει να δουμε τι θα παρουσιασουν στο MWC και κατα ποσο θα κυμαινονται οι τιμες σε συγκρισει αλλες εταιριες..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.