Huawei: Χρήστες αναφέρουν ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν διαφημίσεις στη lockscreen

Huawei, Huawei: Χρήστες αναφέρουν ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν διαφημίσεις στη lockscreen

Η Huawei τις τελευταίες εβδομάδες είναι συνεχώς στα νέα και ίσως όχι για τους καλύτερους λόγους. Η εταιρεία δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της χάρη στην απαγόρευση που υπέγραψε ο Trump, με αρκετούς από τους χρήστες να είναι αναστατωμένοι διότι δεν γνωρίζουν το μέλλον των συσκευών τους. Βέβαια, αρκετοί υποστηρίζουν τη Huawei ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί τελικά.

Σύμφωνα με αναφορές αρκετοί ιδιοκτήτες Huawei smartphones άρχισαν να βλέπουν διαφημίσεις για το Booking.com στη lockscreen της συσκευής τους. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε ιδιοκτήτες διαφόρων συσκευών και μέχρι τώρα έχουν γίνει αναφοράς για τα Huawei P30 Pro, P20, P20 Lite, P20 Pro, Mate 20 Pro, και Honor 10.

Οι χρήστες που επηρεάστηκαν είναι μόνο όσοι χρησιμοποιούν το Magazine Unlock, ένα χαρακτηριστικό που τους επιτρέπει να έχουν διαφορετικό wallpaper στη lockscreen κάθε φορά που ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους.

Huawei, Huawei: Χρήστες αναφέρουν ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν διαφημίσεις στη lockscreen

Ένας χρήστης του Reddit, ο jeff1989uk, είπε ότι κάνοντας swipe δεξιά ή αριστερά στη lockscreen μπορούμε να δούμε όλα τα wallpaper και να διαγράψουμε όσα έχουν τη διαφήμιση. Φυσικά, ένας άλλος τρόπος είναι να αλλάξουμε τη lockscreen μας σε κάτι άλλο πέρα από το Magazine Unlock.

Προς το παρόν ούτε το Booking.com, ούτε η Huawei δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός της Huawei Γερμανίας στο Twitter απολογήθηκε στον χρήστη που παραπονέθηκε λέγοντας: “Λυπούμαστε που θεωρείται ότι θέλουμε να διαφημίζουμε.” και ύστερα του πρότεινε να διαγράψει τη φωτογραφία με τον ίδιο τρόπο που ανέφερε ο jeff1989uk.

Εμείς ψάξαμε ανάμεσα στα wallpaper του Maganize Unlock αλλά δε μπορέσαμε να βρούμε κάποιο που να περιέχει διαφήμιση. Η δική σας συσκευή έχει επηρεαστεί από τις διαφημίσεις του Booking;

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Επιβεβαιώνω ότι συμβαίνει το ανωτέρω – mate 10 pro

Johnny 13

To ίδιο έχω πάθει κ γω.. Huawei mate 20 LITE

Chris_BMW

Να και μια είδηση για τη Huawai που δεν εμπλέκεται η Δύση ! Όταν κάνει δικό της λειτουργικό θα αναληφθούν αυτά ! Ή μήπως όχι ;;

Chris_BMW

Θα εξαλειφθούν *

Χάρης

εχθές και εμένα εμφάνιζε αλλά σήμερα τίποτα …mate 20 pro

paparatourourourou

Σε λίγο θα βγούνε και οι κλόοουν.

Νίκος

Κάτι άσχετο με το θέμα, όσοι έχετε το P30 παρατηρήσατε προβλήματα στη φωτογραφική μετά το τελευταίο update (Ιουνίου)? Έχω την εντύπωση πως βγαίνουν χειρότερες οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, με λιγότερη λεπτομέρεια και χρώματα σαν ψεύτικα.

παπαροκας tiamat Enûma elis

υπο κατάρρευση η χαβαη

Ppp

Ισχύει 10 mate pro

Dimitris

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν θέματα με το λογότυπο του booking αλλά τα κατεβάζεις ο ίδιος. Δεν έχω δει κάτι ανάλογο στο P smart 19.

RigoMS

Και σε Mate 10 lite…

βασιλης

p30 το ιδιο

Θρασύβουλος

Σε P20 lite δεν έχω δει κάτι.

Modern newton

Το θέμα έχει λυθεί. Να γίνει update αν είναι εύκολο

Darth

Το είδα σε ένα p30 lite αλλά από ότι είπε ο κάτοχος μια μέρα τα ευγαλε μόνο

gio

ενας φιλος ειδε διαφημιση Βελοπουλου στο χαβαι π30

Χάρης

Και εμένα μου έβγαλε αυτό το Booking στο P smart 19 που έχω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.