Huawei D8: Το νέο high-end με οθόνη 5.5″, Kirin 960, 4GB RAM και τιμή 775 δολ.;

H Huawei θέλει να επεκτείνει το portfolio της όσον αφορά στις high-end συσκευές που κυκλοφορεί, κάτι που σύμφωνα με αναφορές, φαίνεται να επιβεβαιώνει ο επικεφαλής των smartphones, He Gang. Ένα από τα νέα high-end smartphones μπορεί να είναι το Huawei D8, το οποίο είχαμε δει να εμφανίζεται στο roadmap της Huawei, που διέρρευσε πέρσι τον Νοέμβριο.

Στο ίδιο roadmap είχε εμφανιστεί και το Huawei Mate 8, που ανακοινώθηκε τέλη του προηγούμενου μήνα. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να δούμε και το Huawei D8 μέσα στο 2016.

Σύμφωνα με νέες αναφορές που έρχονται από την Κίνα, το κινητό θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels και θα έχει επικάλυψη από ζαφείρι για να είναι πιο ανθεκτική. Λέγεται ότι θα φορά τον μη ανακοινωμένο επεξεργαστή Kirin 960 και μνήμη RAM 4GB. Η μόνη διαφορά από την περσινή διαρροή, είναι ότι τότε ακούστηκε ότι θα φορά τον Kirin 950.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Huawei θέλει να ξεπεράσει τις κορυφαίες συσκευές της Samsung και αν κυκλοφορήσει τελικά το Huawei D8, θα κυμαίνεται στην κατηγορία των 5000 Yuan, δηλαδή στα 775 δολάρια.

Προς το παρόν τίποτα από αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο από την ίδια.

huawei d8, Huawei D8: Το νέο high-end με οθόνη 5.5″, Kirin 960, 4GB RAM και τιμή 775 δολ.;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos`

Ελα τι λέτε να δούμε θα πείτε τιποτα για την τιμή η μονο για την samsung ξέρουμε να λεμε??

NtinosMD

Τωρα μη ξεγελιομαστε. Θεμα χρονου ηταν μεχρι να εγκαθιδρυθει ευρεως σαν ονομα στον χωρο των smartphone η Huawei. Eπειδη ειναι κινεζος δε σημαινει πως θα κανει και τον … κινεζο στα κερδη εις αει. Ποσο μαλλον οταν βλεπει πως υπαρχει απηχηση στο κοινο και η αγοραστικη δυναμη ( το πορτοφολι να πω καλυτερα ) αυτουνου αντεχει τις προσαυξησεις. Βεβαια προσφερει και ποιοτητα στα High-End προιοντα της. Να πω την αμαρτια μου ηδη γλυκοκοιταζω το Mate S …

Kassandros

Μαζί σου Huawei!

Darth

@panos βασικά ούτε ακριβό είναι ούτε φτηνό είναι σε σχέση με samsung ειναι γυρο στα 700 ευρω (699) με χαρακτηριστικά, κατασκευή, λογισμικό κορυφή
φτηνό δεν το λες σε καμιά περίπτωση αλλά ούτε και ακριβό (καθώς τιμή εκκίνησης είναι )

mixtri

Once Huawei always Huawei.

xristos

@ο darth μιλησε σωστα συμφωνω απολυτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 50 Pro: Ναυαρχίδα με ασυναγώνιστα … μειονεκτήματα

Ενώ το Mate P50 Pro έχει κάποια καλά σημεία, απαιτεί από εσάς να κάνετε δύο μεγάλες θυσίες χωρίς να προσπαθεί να σας δελεάσει με μια πιο προσιτή τιμή.

Smartphones Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Πρόβλημα, δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM

Χρήστες smartphone Huawei P30 Pro ανέφεραν ένα πρόβλημα που αφορά την αναγνώριση της κάρτας SIM τους.

Smartphones OPPO Huawei Android Smartphones

Η Oppo ξεπέρασε τη Huawei για πρώτη φορά στην κινεζική αγορά smartphones

Τα smartphone της Huawei αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην αγορά της Κίνας με τις πωλήσεις να πέφτουν και σε αυτή τη χώρα, τη χώρα προέλευσής τους.