Το Huawei Mate 10 Pro δίπλα στον προκάτοχο Mate 9

Huawei Mate 10 mate 9, Το Huawei Mate 10 Pro δίπλα στον προκάτοχο Mate 9

“It’s not a smartphone”, επιμένει να λέει η Huawei για το επερχόμενο Huawei Mate 10, το οποίο θα ανακοινωθεί σε 12 μέρες από τώρα (16 Οκτωβρίου), κι ενώ εμείς περιμένουμε να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει, το κινητό ποζάρει δίπλα στον προκάτοχό του.

Για την ακρίβεια βλέπουμε την πίσω πλευρά του Huawei Mate 10 Pro δίπλα στο Huawei Mate 9. Δεν είναι ξεκάθαρο αν εδώ έχουμε την πραγματική αναλογία, αλλά το Mate 10 Pro αναμένεται να είναι λίγο πιο στενό και ίσως λίγο πιο κοντό από τον προκάτοχό του.

Το Huawei Mate 10 Pro έχει γυαλί στην πλάτη, διπλή κάμερα από την Leica με διάφραγμα φακού f/1.6 (τουλάχιστον στον κύριο αισθητήρα), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω και dual-LED flash.

Θα φορά επεξεργαστή Kirin 970 της Huawei με ειδική μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας για την ενεργοποίηση AI features. Μαζί με το Mate 10 Pro αναμένουμε το κανονικό Mate 10, το Mate 10 Lite και το Mate 10 Porsche Edition. Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά θα είναι το dock για να χρησιμοποιηθεί το κινητό και ως PC.

Τέλος, η τιμή του Huawei Mate 10 έχει ακουστεί ότι θα είναι πάνω από 900 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Σαν ομορφιά το 9 τώρα στην πράξη θα δούμε

Panagis

Νομιζω ειναι εμφανες ποιο ειναι πιο ομορφο…

giorgosgek

τι εχουν παθει με το design ολες η εταιρειες μονο απο κινα και samsung βλεπεις κατι τις προκοπης πια , που και αυτη το χαλαει μου φαινεται σιγα σιγα , μονο η apple συμμορφωσε το 8αρι αν και ειναι ιδιο με τα προηγουμενα και εχει bezels , γιατι το x ειναι για κλαμα. Μη μιλησω για τα pixel που ηθελαν και να αντιγραψουν apple καπως , λες και ηταν μεθυσμενοι οταν το σχεδιαζαν, λες και τρακαρε με υποστεγο ειναι. Ας περιμενουμε να το δουμε , αλλιως μονο κανα Porsche design θα το σωσει , εννοειται οτι στη φωτογραφια το 9αρι ειναι πολυ πιο ομορφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.