Huawei Mate 30: Πατέντα αποκαλύπτει νέα έκδοση με διπλή οθόνη και selfie πίσω κάμερες

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Πατέντα αποκαλύπτει νέα έκδοση με διπλή οθόνη και selfie πίσω κάμερες

Η Huawei πριν μερικές εβδομάδες παρουσίασε τη νέα σειρά flagship smartphone της, τα P30 και P30 Pro. Ωστόσο, αργότερα φέτος η εταιρεία θα παρουσιάσει και τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro. Μία πατέντα που καταχώρησε πρόσφατα η Huawei υποδηλώνει ότι το Mate 30 θα έχει ιδιαίτερα διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με ότι έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία στο παρελθόν.

Το LetsGoDigital πρόσφατα δημοσίευσε μερικά illustrations τα οποία είναι βασισμένα στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Huawei στο EUIPO (Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και στο WIPO (Παγκόσμια Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας).

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Πατέντα αποκαλύπτει νέα έκδοση με διπλή οθόνη και selfie πίσω κάμερες

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η μπροστινή πλευρά του Huawei Mate 30 μοιάζει με το Huawei P30 Pro, αλλά με ελάχιστα bezels και έναν μικροσκοπικό αισθητήρα στην κορυφη της οθόνη, ο οποίος είναι κατά πάσα πιθανότητα ToF που χρησιμεύει στην αναγνώριση προσώπου. Εκτός από τον αισθητήρα, στην μπροστινή πλευρά δεν υπάρχουν φακοί για selfie.

Στο πίσω μέρος του Huawei Mate 30 υπάρχουν τρεις κάμερες τοποθετημένες σε οριζόντια διάταξη και ακριβώς από κάτω βρίσκεται μία οθόνη. Οι κάμερες αυτές θα λειτουργούν τόσο ως κύριες, όσο και ως selfie. Η ιδέα της τοποθέτησης μιας δεύτερης οθόνης στην πίσω πλευρά δεν είναι καινούργια, αφού το έχει κάνει στο παρελθόν ένας άλλος κινέζος κατασκευαστής smartphone, η ZTE με το Nubia X.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Πατέντα αποκαλύπτει νέα έκδοση με διπλή οθόνη και selfie πίσω κάμερες

Η Huawei πάντα κυκλοφορεί τη σειρά Mate στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Έτσι υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να εξετάσει η εταιρεία αν αυτό το concept ταιριάζει στο Huawei Mate 30 ή αν θα κυκλοφορήσει ως μέρος μιας τελείως νέας σειράς.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Έλεος δεν έχουν κάτι καινούργιο να βγάλουν και βγάζουν άχρηστα πράγματα και τα χρεώνουν 1500.

Στάθης Σ.

Άντε βρες θήκη…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Τίποτα στην τεχνολογία δεν είναι μάταιο, Τι καλύτερο από το να έχει κάποιος όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές… Τη συγκεκριμένη μάλιστα λύση την έχουμε δει στο nubia X και στο Vivo dual display, όπως και παλιότερα στην yotaphone…και στο meizu 7pro… Όσο για θήκες μια απλή βόλτα στο ali θα σας πείσει πως υπάρχουν ήδη θήκες για τα προαναφερθέντα μοντέλα και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές…

Τακης

Πανάκριβα τηλέφωνα που δεν νομίζω στην Ελλάδα ότι θα πουλήσουν πάνω από 500-1000 κομμάτια.

Gregorio

Δεν προλαβαίνεις καλά καλά να κάνεις την 1η σου αναπάντητη ( 😛 ) με το Huawei Mate 20 και ήδη βγαίνει το Mate 30, νομίζω πως οι εταιρίες πρέπει να κόψουν λίγο φόρα όσων αφορά την ταχύτητα με την οποία βγάζουν το επόμενο μοντέλο και να αφήσουν το προηγούμενο να κάνει τον κύκλο του και εμπορικά και τεχνολογικά έτσι ώστε το νέο πλέον μοντέλο να έχει πραγματικά κάτι νέο να δώσει τεχνολογικά και ο χρήστης του προηγούμενου μοντέλου να θέλει να κάνει την αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.