Huawei Mate 30: Θήκη δείχνει λεπτομερώς το module των καμερών

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Θήκη δείχνει λεπτομερώς το module των καμερών

Τα leaks για το Huawei Mate 30 και το Mate 30 Pro δεν σταματούν καθόλου. Για μία ακόμη φορά διέρρευσε μία θήκη η οποία επιβεβαιώνει το κυκλικό module και μας δίνει την ευκαιρία να το δούμε καλύτερα.

Μέχρι τώρα έχουν διαρρεύσει αρκετές φωτογραφίες των Huawei Mate 30 με την τελευταία να δείχνει ότι τουλάχιστον η Pro έκδοση θα έχει waterfall screen. Επιπλέον, διέρρευσε retail box το οποίο αποκάλυψε αρκετά χαρακτηριστικά του. Και αυτά είναι μόνο τα τελευταία από τα leaks που αφορούν τις συσκευές.

Η νέα φωτογραφία της θήκης δείχνει την παράξενη διάταξη των καμερών του Huawei Mate 30 η οποία δεν μοιάζει με ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Στο κέντρο υπάρχουν σίγουρα δύο αισθητήρες, αυτή των 40MP όπου ο ένας είναι ultra-wide και ο άλλος ανήκει στη βασική κάμερα. Ο τρίτος αισθητήρας θα μπορούσε να είναι είτε ο τηλεφακός των 8MP είτε το LED flash.

Στην πρώτη περίπτωση το flash θα βρίσκεται στο τετράγωνο πλαίσιο και ο τηλεφακός θα προσφέρει κάποιο κλασικό ζουμ. Αν όμως ισχύει το δεύτερο σενάριο, τότε το flash είναι στρογγυλό και το Huawei Mate 30 Pro (τουλάχιστον) θα είναι εξοπλισμένο με την περισκοπική κάμερα του P30 Pro. Τέλος, ο μικρότερος κύκλο υποδεικνύει τη θέση του 3D ToF αισθητήρα.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε ότι τα Huawei Mate 30 θα έχουν τον Kirin 990 και θα υπάρχει έκδοση με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά, με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή οι συσκευές θα υποστηρίζουν 5G.

Η οθόνη της Pro έκδοσης θα είναι 6,5 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Το notch της οθόνης είναι αρκετά μεγάλο και θα φιλοξενεί τουλάχιστον τρεις αισθητήρες. Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.200mAh και υποστηρίζει 55W γρήγορη φόρτιση και ίσως ασύρματη φόρτιση 25W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.