Huawei Mate 30: Θα διαθέτουν SuperSensing Camera και AirGlass προστασία οθόνης

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Θα διαθέτουν SuperSensing Camera και AirGlass προστασία οθόνης

Καθώς έχουμε μπει στο δεύτερο εξάμηνο του 2019 περιμένουμε να κυκλοφορήσουν αρκετά flagship smartphones. Πρώτα από όλα, σε λίγες ημέρες η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy Note 10. Έπειτα, αναμένουμε τον Σεπτέμβριο η Apple να αποκαλύψει την επόμενη γενιά iPhones.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro, τα οποία περιμένουμε να αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος του έτους. Πέρα από τις δύο παραπάνω εκδόσεις αναμένουμε ότι η Huawei θα παρουσιάσει και το Mate 30 Lite.

Η εταιρεία καταθέτει διαρκώς διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αρκετοί θεωρούν ότι αφορούν τεχνολογίες οι οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα Huawei Mate 30. Για παράδειγμα, τον προηγούμενο μήνα είδαμε τα Cine-Lens και Camera Matrix.

Αυτή τη φορά, η Huawei κατοχύρωσε τα AirGlass και SuperSensing Camera. Το πρώτο φαίνεται να αφορά κάποιο είδος προστασίας για την οθόνη, και ενδεχομένως η εταιρεία θα εξοπλίσει τα Huawei Mate 30 με αυτό το νέο γυαλί και όχι με το Corning Gorilla Glass.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Θα διαθέτουν SuperSensing Camera και AirGlass προστασία οθόνης

Το μεγαλύτερο θέμα όμως είναι το SuperSensing Camera module το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στα Huawei P30 και τώρα φαίνεται ότι θα το διαθέτουν και τα Mate 30. Το module μαζί με τον Image Signal Processor (ISP) και τον Kirin 980 συνεργάζονται με τέτοιο τρόπου που επιτρέπουν την είσοδο 40% περισσότερου φωτός, κάτι που βοηθά στην καταγραφή περισσότερων λεπτομερειών.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Θα διαθέτουν SuperSensing Camera και AirGlass προστασία οθόνης

Μιας που μιλάμε για κάμερες. Σύμφωνα με αναφορές το Huawei P30 Pro θα έχει τέσσερις κάμερες και οι δύο από αυτές θα έχουν 40MP αισθητήρα. Η μία θα έχει 40MP 1/1.5” RYYB αισθητήρα με μεταβλητό διάφραγμα f/1.6-f/1.4 και θα διαθέτει το χαρακτηριστικό Cine Lens που θα ενεργοποιείται κατά την εγγραφή βίντεο.

Η δεύτερη θα είναι μία ultrawide 120 μοιρών με διάφραγμα f/1.7 και θα διαθέτει επίσης το Cine Lens, επιτρέποντας την εγγραφή βίντεο με τη χρήση του ultrawide φακού.

Περνώντας στην τρίτη, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σταματούν, καθώς πρόκειται για έναν 8MP τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ. Θα μπορούσε βέβαια να είναι η ίδια περισκοπική κάμερα που είδαμε στο Huawei P30 Pro. Όσον αφορά την τέταρτη δεν έχει αναφερθεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά μάλλον θα είναι κάποιο ToF αισθητήρας.

Η παρουσίαση των Huawei Mate 30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και κατά πάσα πιθανότητα οι 4G εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν τον ίδιο μήνα, με τις 5G να ακολουθούν έναν μήνα μετά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταυρος

η δουλεια ειναι στο μαστορα θα πουλησω το Huawei Mate 20 και θα παρω αυτο …….

banwei

Εγώ θα έλεγα να μην πάρεις ξανά…

banwei

Το αστείο είναι ότι το AirGlass θα είναι η κινέζικη απομίμηση του Gorilla Glass. Κάτι σαν μαϊμού τζαμάκι που βάζουνε κάποιοι στις οθόνες. Αν αποδειχθεί (άλλη μια) αντιγραφή τότε η Corning θα μπλοκάρει τη Huawei στις 4 ηπείρους και θα ησυχάσουμε μια και καλή από την κινεζική μαφία…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε banwei, ακόμα και οι Αμερικανοί όταν αναφέρονται στα mate 20 pro, p30 pro ξεκινούν με την φράση master piece.,.κι εσύ μιλάς για μαϊμούδες???? Στην περίπτωση της Huawei αυτό που είπε ο Γκάντι παίρνει σάρκα και οστά: Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, στο τέλος κερδίζεις.
ΥΓ Άντε να κυκλοφορήσει και το hongmeng OS και μετά να δούμε πως θα την φτάσουν οι original.
ΥΓ2 Αυτά από έναν xiaomi, miui fan…
ΥΓ3 Πριν γίνω xiaomi fan πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν συσκευές όλων των εταιρειών ( γνωστών κι αγνώστων). Σε προτρέπω να κάνεις το ίδιο… πριν μιλήσεις για μαϊμούδες, αντιγραφές, ban κλπ.
Φιλικά πάντα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.