Huawei Mate 40: Εντυπωσιακές ικανότητες ζουμ δείχνει το πρώτο δείγμα της κάμερας

Η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα Huawei Mate 40 στις 22 Οκτωβρίου και έχει ξεκινήσει να κάνει tease τις δυνατότητες τους. Αυτή τη φορά, ο επικεφαλής του τμήματος smartphone, He Gang, δημοσίευσε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε με ένα από τα επερχόμενα flagships της εταιρείας.

Βελτιωμένες ικανότητες ζουμ

Στη φωτογραφία βλέπουμε το φεγγάρι στον πρωινό ουρανό της Κίνας. Η εγγύτητα του φεγγαριού και η σαφήνεια τη λήψης υποδηλώνουν μια ισχυρή κάμερα με πολύ καλές ικανότητες ζουμ, όπως αυτές που συνήθως χρησιμοποιεί η Huawei στα flagship της.

Παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη τη σύνθεση του module των Huawei Mate 40, το συγκεκριμένο δείγμα αποκαλύπτει πως τα smartphones θα έχουν καλύτερη απόδοση όσον αφορά το ζουμ, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς.

Σύμφωνα με φήμες, τα Mate 40 θα έχουν στην κύρια κάμερα έναν φακό 50MP και θα μπορούν να καταγράφουν ultra-slow-mo βίντεο στα 7.680fps και με ανάλυση 1.080p. Την επεξεργασία αυτών των λήψεων θα αναλαμβάνει ο πανίσχυρος Kirin 9000, ο οποίος βασίζεται σε 5nm διαδικασία.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσα και ποια μοντέλα της σειράς θα έχουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, διότι η εταιρεία έχει μικρό απόθεμα στη διάθεση της. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η σειρά θα αποτελείται από τα Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+, Mate 40 Pro+ Porsche Edition.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Οκτωβρίου 2020 11:11

Σχόλια

    • Σωστά!Το μέγεθος της σελήνης είναι τεράστιο ώστε να φαίνεται οτιδήποτε στο κάδρο, εκτός και αν πρόκειται για το Death Star😁😁😁

    • Αυτή δεν είναι με τόσο ζουμ, έχω το P30 pro, αυτό το ζουμ είναι μέχρι 12-15 όταν το κάνεις x50 όντως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο κάδρο

  • tragic αντί να βγάλουν μια κάμερα να μην τραβάει λαδομπογιές κάθονται και ασχολούνται με μαkAκίες όπως το ζουμ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.