Games

Doom: Πλέον τρέχει και στο ψυγείο της Samsung, χάρη στο xCloud

Το Doom πλέον μπορεί να τρέξει ακόμα και στο έξυπνο ψυγείο της Samsung, χάρη στη streaming υπηρεσία xCloud της Microsoft. Ήδη έχουμε δει το Doom να τρέχει ακόμα και σε τεστ εγκυμοσύνης, όμως στη νέα εποχή φαίνεται πως το Doom έρχεται αναβαθμισμένο και έτοιμο για περισσότερη δράση.

Ο Richard Mallard κατάφερε να κάνει sideload την Android έκδοση του Xbox Game Pass στο έξυπνο ψυγείο της Samsung. Η εφαρμογή τρέχει κανονικά σε οριζόντια διάταξη, ενώ μέρος του Game Pass είναι και το xCloud. Αυτό που έκανε ο Mallard λοιπόν είναι να τρέξει το Doom από το xCloud και μάλιστα με χειριστήριο του Xbox. Με λίγα λόγια, κατάφερε να μετατρέψει το ψυγείο του σε gaming σύστημα, κάτι που δε νομίζουμε πως θα είναι τρομερά πρακτικό.

Όμως, παραμένει εντυπωσιακό το πως το xCloud μπορεί αν τρέξει ακόμα και σε ένα ψυγείο, αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση ίντερνετ. Μη ξεχνάμε ότι το Doom παραμένει ακόμα το πρώτο παιχνίδι που μας έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να τρέξει παντού, ακόμα και σε αυτοκίνητα. Φαίνεται όμως ότι πλέον θα πάμε στα πιο καινούργια παιχνίδια της σειράς για να δούμε μέχρι που φτάνουν τα όρια του streaming.

Επεξεργάστηκε την 13 Οκτωβρίου 2020 13:42

Σχόλια

  • Μη μπερδεύουμε το "τρέχω" με το streamάρω. Αξιοθαύμαστο είναι γενικά όταν έχουν καταφέρει να τρέξουν το κλασικό Doom σε συσκευές (όπως αριθμομηχανές).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.