Games

XCOM 2 Collection: Έρχεται στις 5 Νοεμβρίου για iPhone και iPad

Οι gamers σε iPhone και iPad φαίνεται πως έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαίρονται, καθώς το XCOM 2 Collection έρχεται στις πλατφόρμες της Apple. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα μικρό trailer 29 δευτερολέπτων, το οποίο μας δείχνει το παιχνίδι να τρέχει στη μικρή και την μεγάλη οθόνη των συσκευών.

Μάλιστα, η κυκλοφορία του XCOM 2 Collection αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου, με τιμή 27,99 ευρώ. Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι τα iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X και όλα τα νεότερα, καθώς και τα iPad Pro από το 2017 και μετά και τα iPad από το 2019 και μετά. Για όσους δε γνωρίζουν, το XCOM 2 πρόκειται για ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, με την έκδοση Collection να περιλαμβάνει και τα 4 DLC του παιχνιδιού.

Το αρχικό XCOM 2 κυκλοφόρησε το 2016 για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC. Ο τίτλος ήταν η συνέχεια του reboot της σειράς, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την κυκλοφορία του XCOM: Enemy Unknown το 2012. Πάντως, συγκριτικά με τα 49,99 ευρώ που κοστίζει η έκδοση του Nintendo Switch, φαίνεται μία αρκετά δελεαστική πρόταση, σε όσους βέβαια αρέσει αυτή η κατηγορία παιχνιδιών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.