Smartphones

Huawei Mate 40: Κυκλοφορούν τον Οκτώβριο με κάμερα 108MP που έχει φακό 9P

Έχει περάσει λίγος καιρός από την κυκλοφορία των Huawei P40 και τώρα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα επερχόμενα Huawei Mate 40 και Mate 40 Pro. Αν και απέχουμε λίγους μήνες από την κυκλοφορία τους, ποτέ δεν είναι νωρίς για οποιοδήποτε leak.

Βελτιώσεις στο module για καλύτερη φωτογραφική εμπειρία

Σύμφωνα με εργαζομένους στην κινέζικη κατασκευάστρια, η εταιρεία θα εφοδιάσει τα επόμενα flagship της με μία κάμερα 108MP η οποία θα έχει free-form φακό 9P, που θα βοηθά στη μείωση της παραμόρφωσης στην εικόνα, λόγω του τρόπου κατασκευής του.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα Huawei Mate 40 και Mate 40 Pro θα είναι ακόμα δύο flagship με κάμερα 108MP. Ωστόσο, ο φακός που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία αποτελεί μία ιδιαίτερα μεγάλη αναβάθμιση στο σύστημα καμερών των smartphones της, ειδικά σε σύγκριση με τους φακούς που χρησιμοποιούν όλα τα υπόλοιπα έξυπνα τηλέφωνα με κάμερες 108MP.

Προφανώς, η κατασκευάστρια δεν θα σταθεί μόνο στη τροποποίηση της κύριας κάμερας 108MP. Τα Mate 40 θα έχουν αρκετές βελτιώσεις στο module τους, αλλά μέχρι τώρα γνωρίζουμε ελάχιστα για αυτό το θέμα και θα ήταν φρόνιμο να περιμένουμε έως ότου επιβεβαιωθούν από περισσότερες πηγές.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κινέζικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει τα Mate 40 και Mate 40 Pro κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Οπότε, έχουμε ακόμα αρκετό καιρό για leaks και φήμες.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.