Huawei Nova 5i Pro: Εμφανίστηκε στην TENAA με οκταπύρηνη CPU, 8GB RAM και 3.900mAh μπαταρία

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Εμφανίστηκε στην TENAA με οκταπύρηνη CPU, 8GB RAM και 3.900mAh μπαταρία

Τον Ιούνιο η Huawei παρουσίασε τη νέα σειρά Nova 5, η οποία περιλάμβανε το Nova 5i, το Nova 5 και το Nova 5 Pro. Οι φήμες ήθελαν την κινέζικη κατασκευάστρια να παρουσίαζε τέσσερις συσκευές, αλλα ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε το Huawei Nova 5i Pro.

Τώρα, εμφανίστηκε μία νέα συσκευή στο TENAA με αριθμό μοντέλου SPN-AL00/TL00 και οι φήμες θέλουν να είναι το χαμένο Huawei Nova 5i Pro. Ενδιαφέρον είναι ότι τον ίδιο αριθμό μοντέλου θα έχει και το Mate 30 Lite κάτι που σημαίνει ότι για μία ακόμη φορά η Huawei θα κυκλοφορήσει την ίδια συσκευή με διαφορετικό όνομα ανάλογα την αγορά.

Η καταχώρηση στην TENAA αναφέρει ότι το Huawei Nova 5i Pro θα έχει IPS οθόνη 6,26 ιντσών με ανάλυση 1.080x2x340 pixels. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε έναν 2,3GHz οκταπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος θα συνοδεύεται από 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα.

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Εμφανίστηκε στην TENAA με οκταπύρηνη CPU, 8GB RAM και 3.900mAh μπαταρία

Επιπλέον, το Huawei Nova 5i Pro θα τροφοδοτείται από 3.900mAh μπαταρία και θα τρέχει EMUI βασισμένο στο Android 9 Pie.

Στον τομέα των καμερών το Huawei Nova 5i Pro θα έρχεται με 23MP selfie κάμερα, ενώ στην πίσω πλευρά έχουμε συνολικά τέσσερις κάμερες. Η κύρια θα είναι στα 48MP, η δευτερεύουσα στα 8MP και δύο βοηθητικοί αισθητήρες στα 2MP.

Ενδιαφέρον είναι ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα σχέδιο του Huawei Nova 5i Pro το οποίο αποκαλύπτει ότι θα έχει τετράγωνο module καμερών όπως το Mate 20, κάτι που ενισχύει τις φήμες ότι θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας ως Mate 30 Lite.

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Εμφανίστηκε στην TENAA με οκταπύρηνη CPU, 8GB RAM και 3.900mAh μπαταρία

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για τη συσκευή, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας, την τιμή ή τη διαθεσιμότητα. Οπότε, θα πρέπει να περιμενουμε για νεότερα leaks ή για κάποια ανακοίνωση από την εταιρείας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 50 Pro: Ναυαρχίδα με ασυναγώνιστα … μειονεκτήματα

Ενώ το Mate P50 Pro έχει κάποια καλά σημεία, απαιτεί από εσάς να κάνετε δύο μεγάλες θυσίες χωρίς να προσπαθεί να σας δελεάσει με μια πιο προσιτή τιμή.

Smartphones Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Πρόβλημα, δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM

Χρήστες smartphone Huawei P30 Pro ανέφεραν ένα πρόβλημα που αφορά την αναγνώριση της κάρτας SIM τους.

Smartphones OPPO Huawei Android Smartphones

Η Oppo ξεπέρασε τη Huawei για πρώτη φορά στην κινεζική αγορά smartphones

Τα smartphone της Huawei αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην αγορά της Κίνας με τις πωλήσεις να πέφτουν και σε αυτή τη χώρα, τη χώρα προέλευσής τους.