Smartphones

Tο Huawei P10 εντυπωσιάζει με την δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Huawei P10 στην χώρα μας με οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB που μπορεί να επεκταθεί με microSD μέχρι 256GB και Dual Camera της Leica με αισθητήρες 12 Megapixel (έγχρωμο) και 20 Megapixel (ασπρόμαυρο).

Η μπαταρία του Huawei P10 έχει χωρητικότητα 3200mAh για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για ώρες χωρίς να χρειάζεται να το φορτίσετε, ενώ όταν θα χρειαστεί, αυτό θα φορτίσει ταχύτατα χάρη στην τεχνολογία SuperCharge.

Ο φορτιστής υπερταχείας φόρτισης SuperCharge που θα βρείτε στην συσκευασία παρέχει χαμηλή τάση φόρτισης περιορίζοντας σημαντικά την υπερθέρμανση της συσκευής κατά την διάρκεια της φόρτισης.

Σημαντική δουλειά για να μην ζεσταίνεται το Huawei P10 έχει γίνει και στον σχεδιασμό του, με ένα ειδικό σύστημα “ψύξης” 8 επιπέδων και 5 προστατευτικά στρώματα που απομονώνουν τη θερμότητα και θα την κρατάει μακριά από τα χέρια σας.

Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω της θύρας USB Type-C του Huawei P10 και με μισή ώρα μόνο μπορείς να έχεις μπαταρία για σχεδόν ολόκληρη την ημέρα.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:09

Σχόλια

  • Μαλιστα.... και σε ποιον συνδιασμο hardware του Ρ10 θα εχουμε την υπερταχεια φορτιση παρακαλω ?

  • @Ntinos MD νομίζω πως αυτό ούτε οι ίδιοι μπορούν να σου απαντήσουν....

  • super θα ηταν αμα ξεπερνουσε το 1+3
    απτην στιγμη που δν το κανει απλα fast
    εκτος αμα η συγκριση γινετε με το ιφονε τοτε δεκτο το σουπερ charge

  • Με 5.1 οθόνη -και αγγέλους να κάνει να ψέλνουν - δεν πας πουθενά σήμερα...
    Κρίμα, γιατί κατά τ άλλα, είναι πολύ καλό σμάρτφον.

  • Όσο γρήγορη φόρτιση κι αν προσφέρει, δε μπορεί να ξεπεράσει δύο φλέγοντα θέματα: 1ον) δεν ακολουθεί το ευρύτερα διαδεδομένο πρότυπο της Qualcomm, άρα πιο δύσκολο να βρεις τρόπο να φορτίσεις με την ταχεία φόρτιση όταν δεν είσαι κοντά σε πρίζα, π.χ. με power bank ή φορτιστή αυτοκινήτου, και 2ον) όσο γρήγορα κι αν φορτίζεις, η γρήγορη φθορά της μπαταρίας είναι δεδομένη.

  • παιδια επειδη διαβασα τα σχολια και ειναι ολα σχεδον καπως ειρωνικα για την εταιρια μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται?δεν εχει τελικα ταχεια φορτιση το π10?

  • jimaras για σού, όσο εσύ δεν έχεις ιδέα για αυτό το κινητό και ρωτάς και καλά κάνεις άλλο τόσο δέν έχουν ιδέα οι υπόλοιποι εδώ μέσα και γράφουν βλακείες​.

  • sorry για το off topi..Dark Master @ εχεις htc 10 η το ειχες;Εχω τρελαθει να το παρω..

  • Ρε φωταρα γιατι το ψειριζεις τοσο και ρωτας και ξανα ρωτας για το htc 10;; Τι παραπανω θες να μαθεις γιαυτο το υπεροχο κινητο;; Exεις τα χρηματα;;Το χτυπας.. Δεν εχεις;; Περιμενεις..Δες και το moto z το οποιο παιζει στα 330.ΑΝ δεν σε ενοχλει τοσο η αυτονομια,το κινητο παιζει σε τιμη λουκουμι !!

  • tito@ ευχαριστώ..Αλλα 430€ ειναι αυτα κ παίρνω κινητο καθε 3 χρονια..

  • Αγορασα το p10 dual sim το προβλημα μου είναι οτι δεν συνδεεται με το bluetooth στην οθονη αφής του αυτοκίνητου κ αν συνδεθει μολις τελειωσει η κληση αποσυνδεεται αμέσως κ δεν συνδεεται ουτε με επανεκκινηση εχει φορές που απαντώ κ χανεται η σύνδεση..... δεν ειμαι gadjetakias αλλα για μένα ειναι σοβαρό... αφου τις περισσότερες ωρες είμαι σε αυτοκίνητο κ ξεφορτώθηκα τα handsfree...

  • η ασχετοσυνη μερικων με ξεπερναει λολ......... το κηνιτο ειναι τουμπανο απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν σε μια αξιοπρεπεστατη τιμη στο σκρουτζ αυτη την στιγμη και για τον μεσω ελληνα. η δυνατοτητες του τεραστιες για smartphone φυσικα εχει ταχεια φορτιση.

  • @viky μπορουσες να ρωτησεις ην εταιρια πριν το αγορασεις. το κηνιτο ειναι απο τα καλυτερα....

  • @Beowolf Ahates φιλε μου 5.1 ιντσες ειναι μια χαρα παραπανω δεν ειναι κηνιτο ειναι παντοφλα.... εκτος αν εννοεις μικροτερες ιντσες τοτε οκ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.