Έρχεται και το Huawei P20 Porsche Design στο Παρίσι;

Αυτήν την εβδομάδα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Παρίσι και στην επίσημη ανακοίνωση της σειράς Huawei P20. O λογαριασμός της κινέζικης εταιρείας στο Twitter έχει γεμίζει tweets για τις φωτογραφικές ικανότητες του P20 Pro και όχι μόνο, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε το teaser για την Porsche Design έκδοση της σειράς που απ’ ότι φαίνεται δε θα λείπει από το μεγάλο event.

Ο Κινέζος κατασκευαστής πιστός στο ραντεβού του με την Porsche και τα πολυτελή μοντέλα της σειράς Porsche Design ετοιμάζει, ή μάλλον έχει έτοιμο, ένα ακόμη. Η φωτογραφίες ενός συλλεκτικού μοντέλου έχουν ήδη διαρρεύσει με ευδιάκριτο το λογότυπο της πολυτελούς έκδοσης στο πίσω μέρος. Στην πλάτη της συσκευής εμφανίζεται επίσης το λογότυπο της Leica, καθώς και η τριπλή κάμερα σε οριζόντια αυτή τη φορά θέση, οπότε το πιο πιθανό είναι να έχουμε να κάνουμε με την ανακοίνωση του Huawei P20 Pro Porsche Design.

Θα είναι μάλιστα αυτό το πρώτο μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 512GB από τη Huawei; Αυτό θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Όπως όλα δείχνουν αύριο, Τρίτη 27 Μαρτίου, θα συντονίσουμε τα ρολόγια μας σε ώρα Παρισιού για να δούμε περισσότερα από ό,τι περιμέναμε. Το Teblog θα είναι παρόν σε ένα ακόμη ραντεβού με την τεχνολογία. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Μαρτίου 2018 10:32

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.