Smartphones

Xiaomi Mi Mix 2S: Επιβεβαιώθηκε η ασύρματη φόρτιση

Νέα teasers ανάρτησε η Xiaomi στον λογαριασμό της στο Weibo ενόψει της ανακοίνωσης του Xiaomi Mi MIX 2S, ένα εκ των οποίων επιβεβαιώνει την ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, τα νέα teasers δίνουν έμφαση και στο νέο σύστημα διπλής ΑΙ κάμερας που θα διαθέτει η συσκευή. Ακόμη, επιβεβαιώνεται για μια φορά ότι η συσκευή θα φορά τον Snapdragon 845.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί αύριο, αλλά ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό της μέσω του Kris Wu, του brand ambassador της εταιρείας. Όπως είδαμε, η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με το Mi MIX 2 με λίγο μικρότερα περιθώρια και δεν θα διαθέτει notch. Αν και ήδη το γνωρίζαμε αυτό από προηγούμενα teasers που έδειχναν τον σχεδιασμό, εντούτοις υπήρχαν φήμες ότι θα κυκλοφορούσε με notch.

Η Xiaomi αναμενόταν να λανσάρει την ασύρματη φόρτιση με το Mi 7, το οποίο όλα δείχνουν ότι δεν θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο που αναμενόταν.

Στα υπόλοιπα, η συσκευή αναμένεται με δύο εκδοχές για RAM στα 6GB και 8GB με διαφορετικές επιλογές επίσης για αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, αναμένεται σε μία έκδοση από μέταλλο και γυαλί και σε μια με κεραμικό ενιαίο σώμα. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 5,99 ίντσες, ανάλυσης fullHD+ και τεχνολογίας AMOLED. Η μπαταρία του αναμένεται στα 3.400 mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Μαρτίου 2018 12:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.