Smartphones

Huawei P40: Νέο update φέρνει αναβαθμίσεις στη selfie κάμερα

Παρά την έλλειψη των υπηρεσιών της Google, τα smartphones της σειράς P40 της Huawei παραμένουν από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, ειδικά στον τομέα της κάμερας αλλά και της μπαταρίας.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση ενός νέου firmware update, πηγαίνοντας τη συσκευή στην έκδοση EMUI 10.1.0.147, το οποίο προσφέρει αρκετές προσθήκες στη selfie κάμερα. Αρχικά, η selfie κάμερα προσφέρει πλέον την επιλογή για Smart Eye Tracking, η ενεργοποίηση του οποίου εστιάζει στο μάτι του χρήστη κατά τη διάρκεια της selfie, ώστε ακόμα και σε κίνηση να μένει πάντα σταθερό το focus στον εκάστοτε χρήστη.

Επίσης, μέσω του Super Night Portrait η συσκευή μπορεί να βγάλει πολύ καλά portrait shots και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς μέσω AI είναι σε θέση να φωτίσει σωστά το αντικείμενο του focus και να θαμπώσει το background. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι το ξεχωριστό selfie mode για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ τέλος η εν λόγω αναβάθμιση φέρνει στις συσκευές P40, P40 Pro και P40 Pro+ την ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιουλίου 2020 2:48

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.