Smartphones

Huawei P40: Σύγχυση για τον σχεδιασμό του

Τα Huawei P40 και P40 Pro είναι τα δύο νέα flagship smartphone τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν τον Μάρτιο του 2020 σήμερα όμως κυκλοφόρησαν μερικά renders από θήκες αλλά και του ίδιου του P40 τα οποία παρουσιάζουν μερικές σημαντικές διαφορές.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, ο κινεζικός κολοσσός μάλλον θα ακολουθήσει τον δρόμο του ορθογώνιου camera module. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να τοποθετηθούν τέσσερις κάμερες σε διάταξη ανάποδου L καθώς και το LED flash, αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι θήκες. Τα render του ίδιου του τηλεφώνου από την άλλη παρουσιάζουν το ίδιο ορθογώνιο πλαίσιο μόνο που στην περίπτωση αυτή υπάρχουν τρεις κάμερες αντί τέσσερις. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την γραμμή παραγωγής αποκαλύπτει camera module με τρία συνολικά cut out για την κάμερα.

Όσον αφορά το front panel τώρα, σε αυτό βλέπουμε ένα punch-hole στην πάνω δεξιά γωνία είτε dual punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Το μέγεθος της οθόνης θα ανέρχεται μεταξύ 6.1 και 6.2 ιντσών ενώ το panel θα είναι τύπου AMOLED.

Προς το παρόν υπάρχει μια σύγχυση στο διαδίκτυο για το ποιος τελικά θα είναι ο σχεδιασμός του smartphone της Huawei αφού οι πληροφορίες συγκρούονται και δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία από αυτές από την ίδια την Huawei.

Πηγή 1 Πηγή 2

Σχόλια

  • Αγοράζεις Samsung απλά με λογότυπο Huawei. O κορεσμός στο ντιζάιν σε όλο του το μεγαλείο.

      • Δεν κάνει η Leica μόνη της την διαφορά. Είναι ένας συνδιασμός hardware και software. Θυμήσου ότι κάποια Sony Xperia έχουν φακούς Zeiss, τραβανε καλές φωτογραφίες;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.