Huawei, Δεν θα σταματήσουμε να βγάζουμε Windows Phone

Μπορεί να νόμιζες ότι με το deal Microsoft-Nokia, κανείς άλλος κατασκευαστής δεν πρόκειται να συνεχίσει να ασχολείται με τα Windows Phones, αλλά η κατάσταση δεν είναι έτσι. Οι Κινέζοι το παίζουν ultra cool και η Huawei δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να εξελίσσει και να παρουσιάζει smartphones με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Και γιατί να το κάνει αυτό, θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης. Είναι στρατηγικός εταίρος της Microsoft, επομένως δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση όταν θα παρουσιάσει τις μελλοντικές εξελίξεις και νέες εκδοχές του Ascend W1 και όχι μόνο.

Πηγή

Σχόλια

  • Μετα το deal Microsoft-Nokia, εχουνε φαγωθει ολοι να γραφουν οτι κανείς άλλος κατασκευαστής δεν πρόκειται να συνεχίσει να ασχολείται με τα Windows Phones. Γιατί, ιδια περίπτωση δεν ηταν οταν η Google αγορασε τη Motorola? Κανενας κατασκευαστης δεν εγκατελειψε το android. Ελεος πια

  • Eγώ αυτή την εταιρία την πάω πολύ. Μάλλον huawei θα είναι το smartphone μου όταν μπορέσω να ξαναπάρω...

  • Πολύ καλά θα κάνει, ας δει όμως πρώτα το θέμα του support. Αυτή τη ριμάδα τη GDR2 ακόμη την περιμένουμε στην Ελλάδα, όχι πως την έχουν λάβει και σε πολλές χωρες...!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.