Η Apple παρήγγειλε foldable οθόνες από τη Samsung Display, έρχεται iPhone Fold;

Mε τα foldable να έχουν ήδη μπει στη ζωή μας, χάρη στις προτάσεις των Huawei, Samsung και Motorola, φέτος έχουμε τη δεύτερη γενιά των συσκευών, ενώ ταυτόχρονα η τεχνολογία των οθονών βελτιώνεται συνεχόμενα, κυρίως μετά την προσθήκη προστασίας μέσω του Ultra Thin Glass. Φαίνεται πως η Apple γνωρίζει πως το μέλλον έχει έρθει και είναι έτοιμη να σχεδιάσει τη δική της πρόταση.

Ο γνωστός leakster Ice Universe αποκάλυψε στην ιστοσελίδα Weibo πως η Apple έχει παραγγείλει ήδη ένα μεγάλο αριθμό foldable οθονών από τη Samsung Display, πιθανότατα για τη σχεδίαση και ανάπτυξη του δικού της, αναδιπλούμενο iPhone. Σύμφωνα με τον Ice Universe, η Samsung Display θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των foldable οθονών της Apple, τουλάχιστον για έναν χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δούμε την foldable πρόταση της Apple το 2021.

Από την άλλη, ο Jon Prosser, ο οποίος δε τα πήγε και τόσο καλά με τις διαρροές για το Apple Event στις 8 Σεπτεμβρίου, είχε αναφέρει πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα clamshell με μεγάλη εξωτερική οθόνη, σα το Galaxy Z Flip, όμως με δύο ξεχωριστές οθόνες, όπως στην περίπτωση του Surface Duo. Βέβαια, μπορεί όντως να ισχύουν οι εν λόγω αναφορές και απλά η Apple να δοκιμάζει και τις foldable οθόνες, ωστόσο ο Ice Universe μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί από τις πιο αξιόπιστες πηγές.

Πηγή

Σχόλια

  • θα ήθελα να πάρω foldable αλλά ο φόβος έλλειψης οποιασδήποτε αδιαβροχοποίησης είναι μεγάλος. Επίσης το κόστος είναι υψηλό ακόμα. Όχι πως smartphone με 1000 και ευρω πραγματικά τα αξίζουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.