Smartphones

Η Apple προωθεί τα πολύχρωμα iPhone XR με μια "παράξενη" διαφήμιση


Η Apple αποφάσισε να προωθήσει τα πολύχρωμα iPhone XR με μια περίεργη διαφήμιση. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να τρέχουν κάνοντας παρκούρ, φορώντας ολόσωμες μονόχρωμες φόρμες και την Apple να θέλει να τονίσει τα χρώματα του iPhone XR και της οθόνης του.
Τα περισσότερα χρώματα από τις φόρμες αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των μοντέλων XR που κυκλοφορούν, όπως το μαύρο, το λευκό, το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και το κοραλλί. Στην διαφήμιση βέβαια εμφανίζονται χρώματα όπως το πράσινο και το μωβ τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο iPhone XR, εκτός και αν η Apple σκοπεύει στο να το κυκλοφορήσει και σε αυτές τις αποχρώσεις.
Η διαφήμιση καταλήγει, εμφανίζοντας στην οθόνη ενός μπλε iPhone XR την φράση “Make room for color”, δηλαδή “Κάντε χώρο για χρώμα”, ενώ στη συνέχεια μας ενημερώνει για την Liquid Retina οθόνη που “φοράνε” κάνοντας μία γρήγορη εναλλαγή όλα τα διαθέσιμα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το iPhone XR, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών έτσι ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις του “οικονομικού” iPhone.

Πηγή

Σχόλια

  • Σιγά τη διαφήμιση... Τι μουφα βιντεάκι είναι αυτό... Τπτ άλλο δεν μπορούσαν να σκεφτούν... Μπορούσαν π.χ. όλοι αυτοί να κρατούν και από ένα λυγισμένο ipad... Χαχαχαχαχαχα!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.