Smartphones

Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, άγγιξε τα 6 εκ. αποστολές smartphone

Αν και το είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο, η Poco μας υπενθυμίζει ότι πλέον είναι ανεξάρτητη εταιρεία και ανακοινώνει 6 εκατομμύρια αποστολές smartphone. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι αποστολές συμπεριλαμβάνουν στατιστικά από πάνω από 35 χώρες που έχουν κυκλοφορήσει οι συσκευές της.

Η Poco ξεκίνησε το 2018 ως sub-brand της Xiaomi, με την κυκλοφορία του Poco F1. Η συσκευή είχε 700.000 αποστολές μόλις το πρώτο τρίμηνο, ενώ συνολικά έφτασε τις 2.2 εκατομμύρια αποστολές. Επίσης, εντυπωσιακό είναι ότι η εταιρεία κατάφερε να κυκλοφορήσει τις συσκευές τις σε πάνω από 35 χώρες σε ένα τόσο μικρό διάστημα.

Μη ξεχνάμε πως αν και ξεκίνησε με το “flagship killer” Poco F1, η εταιρεία έχει πλέον επεκταθεί σε όλες τις κατηγορίες. Από flagships όπως το Poco F2 Pro, σε τρομερά mid-range όπως το Poco X3 NFC, αλλά και σε οικονομικές προτάσεις όπως το φρέσκο Poco M3, προσπαθεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Η Poco επίσης μας υπενθυμίζει πως η ανάπτυξη της γίνεται χάρη στο feedback της κοινότητας που έχει αναπτύξει και μας προετοιμάζει για καινοτομίες του μέλλοντος. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εξελίσσεται συνεχώς και να προσφέρει μόνο ότι χρειάζονται οι χρήστες των smartphone της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Νοεμβρίου 2020 12:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.