Η Samsung χρησιμοποίησε iPhone για να διαφημίσει την οθόνη του Note 9 στο Twitter

Όλοι κάνουν λάθη και αυτό που έκανε η Samsung σε Νιγηρία και Σαουδική Αραβία προκαλεί ερωτηματικά μιας και τα δύο tweet για το Galaxy Note 9 στάλθηκαν από Twitter για iPhone.

Πιο συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί της Samsung σε Νιγηρία και Σαουδική Αραβία, δημοσίευσαν tweets τα οποία διαφημίζουν τη Super AMOLED οθόνη του Galaxy Note 9. Το λάθος όμως που έγινε είναι ότι και τα δύο tweet ανέβηκαν από κάποιο iPhone, ενώ θα μπορούσαν να ανέβουν από κάποιο άλλο Android smartphone ή tablet και όχι iPhone, στην περίπτωση που η Samsung δεν είχε προμηθεύσει κάποιο Note 9 σε αυτούς που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς σε αυτές τις χώρες.

Η διαφήμιση, τουλάχιστον για το λογαριασμό της Samsung Νιγηρίας, εντοπίστηκε από το γνωστό Youtuber Marques Brownlee ο οποίος δημοσίευσε το σχετικό screenshot, με τη Samsung όχι μόνο να αφαιρεί το tweet αλλά και ολόκληρο το λογαριασμό. Κάτι ανάλογο έγινε και από το λογαριασμό της Samsung στη Σαουδική Αραβία, με το διαφημιστικό για την οθόνη του Note 9 να ανεβαίνει στο twitter από iPhone.

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Samsung είναι να προμηθεύσει με Galaxy Note 9 τις εταιρείες που την εκπροσωπούν σε όλες τις χώρες έτσι ώστε να μην επαναληφθούν αυτού του είδους τα λάθη τα οποία εκθέτουν την εταιρεία.

Πηγή

Σχόλια

  • Κάποια λάθη...Δεν είναι λάθη...
    Μόλις κάνατε αναδημοσίευση της διαφήμισης τους χωρίς να πληρωθειτε....
    Το ίδιο και πολλά site ανά τον κόσμο... 😇

  • Επίσης και iPhone να πουληθούν από το συγκεκριμένο "λάθος" πάλι θα γεμίσουν τα ταμεία της Samsung... οθόνες Xs /Xs max

  • Προφανώς μιλάμε για κάποιο τοπικό γραφείο που διαχειρίζεται (μεταξύ άλλων) τα social media της Samsung.
    Προφανώς δεν έχουν συσκευές Samsung για να κάνουν τις αναρτήσεις ή δεν σπουδαιολόγησαν οτι θα έχουν πρόβλημα αν τις κάνουν από άλλες συσκευές.
    Στο δια-ταύτα...no news!

    ΥΓ. Αν μιλάγαμε για tweet το CEO της Samsung θα είχε κάποιο νόημα...αν και εκεί πάλι θα είχε κάποιο συνεργάτη που τα αναρτεί και δεν είναι 100% σίγουρο οτι θα είχε Samsung συσκευή.

  • συνεχεια συμβαίνουν ιδια η παρόμοια περιστατικά. εχει ξεφτυλιστει η samsung στα μάτια οσων εχουμε γνωση των γεγονότων και τα παρακολουθουμε..

  • Και head του mobile department της Samsung iPhone θα έχει, δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Άλλο τι πουλάμε άλλο τι χρησιμοποιούμε. Άμα δεις τον ιδιοκτήτη της ΚΙΑ να έχει ένα Porsche δεν θα σοκαριστείς κιόλας

  • Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν όλο αυτό το σκέφτηκε να το κάνει η σαμσουνγκ και δεν ήταν γκάφα. Ουσιαστικά και η αρνητική διαφήμιση αποτελεί διαφήμιση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.