Smartphones

Η Samsung εργάζεται πάνω στο δικό της rollable smartphone


Αν και είδαμε πριν λίγες ημέρες το rollable smartphone της Oppo και περιμένουμε και της LG, φαίνεται πως και η Samsung εργάζεται πάνω στη δική της πρόταση. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα LetsGoDigital, η οποία μάλιστα μας έχει και τα πρώτα renders, βασισμένα στα σχέδια αλλά και σε αναφορές ανθρώπων που έχουν δει τη συσκευή.

Η πρόταση της Samsung, τουλάχιστον σύμφωνα με το βίντεο της LetsGoDigital, έρχεται με παρόμοιο σχεδιασμό με τη σειρά Galaxy S21, τουλάχιστον στο πίσω μέρος της συσκευής. Όμως, σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές προτάσεις, η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει και το S Pen στο rollable smartphone της, κάτι που θα απογειώσει τη χρηστικότητα μίας τέτοιας συσκευής.

Σύμφωνα με τα renders πάντως, η εταιρεία θέλει να προσφέρει ένα smartphone με οθόνη 6 ιντσών, η οποία μπορεί να επεκταθεί και να φτάσει στις 8 ίντσες. Βέβαια, δε γνωρίζουμε κατά πόσο η Samsung είναι έτοιμη να παράγει το δικό της foldable, καθώς δεν υπάρχει καμία συσκευή προς το παρόν στην αγορά, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα προβλήματα στη συγκεκριμένη υλοποίηση.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.