Smartphones

Η ZTE μιλά για τις δυσκολίες της τεχνολογίας under-display selfie

Μπορεί να γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία under-display selfie θα φέρει το τέλος των notch, όμως μέχρι στιγμής κανένα κινητό της αγοράς δεν έχει ενσωματώσει την εν λόγω τεχνολογία. Αυτό θα αλλάξει σε μερικές ημέρες, με την κυκλοφορία του ZTE Axon 20 5G. Η εταιρεία θέλησε να μας εξηγήσει πως κατάφερε να φέρει την τεχνολογία στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τη ZTE, κάτι τέτοιο δεν ήταν καθόλου εύκολο. Οι τεχνικοί της εταιρείας δούλευαν αδιάκοπα, με σκοπό να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη λύση. O χώρος για την under-display selfie είναι μόλις τα 2/1000 της οθόνης, για αυτό και είναι σχεδόν αόρατη στον τελικό χρήστη. Επίσης, αν και η παραδοσιακή οθόνη χωρίζεται σε 7 στρώματα, η ZTE χρησιμοποίησε νέα υλικά στα πιο σημαντικά στρώματα, για να πετύχει μεγαλύτερη διαφάνεια.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη, καθώς το βασικότερο εμπόδιο ήταν τα υλικά κατασκευής μίας οθόνης. Όμως, η εταιρεία φαίνεται να τα έχει καταφέρει, με το ZTE Axon 20 5G να ανακοινώνεται και επίσημα 1 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα. Αν αυτό όμως είναι το μέλλον ή όχι, θα φανεί από το τελικό προϊόν.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.