iPhone 11: Νέα σειρά από CAD renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και το module των καμερών

iPhone 11, iPhone 11: Νέα σειρά από CAD renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και το module των καμερών

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας των iPhone 2019 βλέπουμε όλο και περισσότερα leak. Προς το παρόν γνωρίζουμε μερικές λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό των συσκευών αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε την ονομασία τους, αν και οι περισσότεροι χρήστες τα αποκαλούν iPhone XI ή iPhone 11.

Αυτή την εβδομάδα, χάρη στο Slashleaks διέρρευσαν τα CAD renders των τριών μοντέλων της σειράς. Τα CAD renders δείχνουν τον βασικό σχεδιασμό των iPhone 11, iPhone 11 MAX και iPhone 11R, ο οποίος συμβαδίζει με όσες φήμες και leaks έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες.

iPhone 11, iPhone 11: Νέα σειρά από CAD renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και το module των καμερών

Αρχικά, το πρώτο CAD είναι για το iPhone 11 και φαίνεται ότι θα έχει αντίστοιχο σχεδιασμό με το iPhone XS, δηλαδή μεγάλο notch και ελάχιστα bezels. Στα CAD renders της συσκευής είναι γραμμένο το ‘iphone-5.8” κάτι που μας αποκαλύπτει ότι η οθόνη του iPhone 11 θα είναι 5,8 ιντσών.

Στον τομέα των καμερών στην πίσω όψη έχουμε το γνωστό τετράγωνο module, το οποίο φήμες θέλουν να στεγάζει 3 φακούς 12MP που αποτελούνται από έναν τηλεφακό, έναν ευρυγώνιο, και έναν υπερ-ευρυγώνιο.

iPhone 11, iPhone 11: Νέα σειρά από CAD renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και το module των καμερών

Έπειτα έχουμε το iPhone 11 Max του οποίου το CAD render αναγράφει “iphone-6.5” κατι που μεταφράζεται στο μέγεθος της οθόνης. Ο μπροστινός σχεδιασμός παραμένει αντίστοιχος με του iPhone XS Max, δηλαδή μεγάλο notch και ελάχιστα bezels.

Οι κάμερες του iPhone 11 Max είναι αντίστοιχα τοποθετημένες με αυτές του βασικού μοντέλου, ενώ φήμες θέλουν να έχουν και τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.

iPhone 11, iPhone 11: Νέα σειρά από CAD renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και το module των καμερών

Τέλος, το CAD render του iPhone 11R αναγράφει “iphone-6.1” και θα είναι ο διάδοχος του iPhone XR. Όπως τα άλλα δύο iPhones της σειράς έτσι και αυτό κρατάει τον ίδιο σχεδιασμό στη μπροστινή όψη, αλλά έχει μόνο δύο κάμερες. Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα χαρακτηριστικά των δύο καμερών.

Σε όλα τα CAD renders φαίνεται ότι οι συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με Lightning port χωρίς να βλέπουμε κάπου κλασική θύρα ακουστικών. Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να μάθουμε τον τελικό σχεδιασμό των συσκευών και φυσικά τα ονόματα τους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

κατάσχημο αυτό το μπάλωμα, ειδικά αν βγει σε μαύρο όπως το εικάζουν.

nikos2015

Το κακό με την κάμερα αυτή είναι όχι ότι είναι μεγάλη και πιάνει σχεδόν τη μισή πλατη, αλλά το ότι είναι εξογκωμένη αντί να είναι κάτω απ το γυαλί ώστε να μην χαλάει την κομψότητα του κινητού. Προφανώς η τεχνολογία δεν έχει εξελιχτεί ακόμη…

Όσο για το τεράστιο notch διετίας που θα συνεχίσει να αφαιρεί κομάτι απ’ την οθόνη (ακόμη κι οι πιο μικροί έχουν βρει πιο κομψή λύση), ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…..

Σημειώνω ότι δεν είμαι hater. Χρησιμοπιώ εδώ και χρόνια τα προϊόντα της apple, αλλά έχω μείνει στο iphone 8 plus και θα συνεχίσω, απ’ ό,τι φαίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.