iPhone 11 Pro: Η αντοχή του διαφημίζεται με πολύ παράξενο τρόπο [βίντεο]

https://youtu.be/K0VWwY6MR0k

Πριν λίγες ημέρες, η Apple παρουσίασε τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max. Τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, είδαμε τις δυνατότητες των καμερών, τον ισχυρό επεξεργαστή, αναλυτές μας είπαν ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους λόγο hardware, και πολλά άλλα. Η εταιρεία θέλησε να στρέψει τα βλέμματα σε κάποιες άλλες πτυχές των συσκευών, γι’ αυτό κυκλοφόρησε δύο παράξενα βίντεο.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Η αντοχή του διαφημίζεται με πολύ παράξενο τρόπο [βίντεο]

Το πρώτο βίντεο, που βρίσκεται στην κορυφή του άρθρου, επικεντρώνεται αποκλειστικά στο κατά πόσο ανθεκτικό είναι το smartphone. Στη διαφήμιση, το smartphone έρχεται αντιμέτωπο με διάφορα καθημερινά αντικείμενα. Ωστόσο, τα αντικείμενα αυτά πέφτουν πάνω στη συσκευή με μεγάλη δύναμη, διότι η “δοκιμή” πραγματοποιείται σε αεροδυναμική σήραγγα υψηλής ταχύτητας.

Η μάχη ξεκινά με παιδικά παιχνίδια και τρόφιμα, ακόμη και ολόκληρη σαλάτα χτυπάει το iPhone 11 Pro, αλλά κανένα από αυτά δεν καταφέρνει να τραυματίσει τη συσκευή.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Η αντοχή του διαφημίζεται με πολύ παράξενο τρόπο [βίντεο]

Στη συνέχεια, τα πράγματα αγριεύουν και το smartphone δέχεται επίθεση από παγάκια και βούρτσες μαλλιών, χωρίς όμως τίποτα να προκαλεί ζημιά στο smartphone. Η δοκιμή ολοκληρώνεται με την πτώση μιας τεράστιας γαμήλιας τούρτας και το σύστημα πυρόσβεσης το οποίο ανοίγει και ξεπλένει τα πάντα.

https://youtu.be/Gb2xJ-GMKmo

Το δεύτερο διαφημιστικό εστιάζει στο πόσο αποδοτικές μπορεί να είναι οι τριπλές κάμερες του iPhone 11 Pro, όταν το αντικείμενο φωτογράφησης είναι ένα μακρύτριχο σκυλί τοποθετημένο σε θάλαμο αέρα.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Η αντοχή του διαφημίζεται με πολύ παράξενο τρόπο [βίντεο]

Η συγκεκριμένη διαφήμιση καταφέρνει να κάνει κατανοητές τις λειτουργίες και τη χρήση των τριών φακών της συσκευής σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο στοιχείο σε αυτό το βίντεο είναι η παρουσίαση της νυχτερινής λειτουργίας.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Η αντοχή του διαφημίζεται με πολύ παράξενο τρόπο [βίντεο]

Οι φωτογραφίες στη διαφήμιση είναι πολύ πιο εντυπωσιακές από τα δείγματα που έδειξε η Apple κατά την παρουσίαση των συσκευών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Για να δούμε τι έχει να πει το dxomark…

vaskor

ΧΑ ΧΑ πλάκα είχε

Makis

Μέσα στην εβδομάδα θα το πιάσει εκείνος ο γελοίος ο jerry και θα το χαράζει με τα ίδια και τα ίδια εργαλεία και τον bic αναπτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.