Smartphones

iPhone 11: Βίντεο με τη νέα, μικρότερη συσκευασία αγοράς

Αν και το γνωρίζαμε, πλέον έχουμε το πρώτο βίντεο με τη νέα, μικρότερη συσκευασία αγοράς των iPhone και συγκεκριμένα του iPhone 11. Ο χρήστης DuanRui στο Twitter ανέβασε ένα Tweet με τη νέα συσκευασία των iPhone, στο οποίο βλέπουμε το σημαντικά μειωμένο μέγεθος που θα έχουν.

Στην παρουσίαση των iPhone 12 η Apple γνωστοποίησε την παραπάνω κίνηση της, ενώ λίγες ώρες αργότερα ενημερώθηκε και η ιστοσελίδα της. Μαζί, μάθαμε ότι και τα iPhone SE, iPhone XR και iPhone 11 που θα συνεχίσουν να πωλούνται θα έρχονται σε νέα συσκευασία αγοράς, η οποία θα περιλαμβάνει τη συσκευή, οδηγίες χρήσης και ένα καλώδιο Lightning σε Type-C, το οποίο έρχεται ενισχυμένο για μεγαλύτερη αντοχή.

Να θυμίσουμε πως η εν λόγω κίνηση της Apple γίνεται για να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα από πλευράς της εταιρείας. Κάθε παλέτα αποστολής θα χωράει 70% περισσότερες συσκευές, κάτι που συνολικά θα μειώσει πάνω από 2 εκατομμύρια μετρικούς τόνους εκπομπών άνθρακα. Η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να μειώνει την κατανάλωση σημαντικών υλών για τον πλανήτη, με στόχο της ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Νοεμβρίου 2022 7:56

Σχόλια

  • Δηλαδή τα κουτάκια με τους φορτιστές και τα ακουστικά (που θα τους πουλάνε extra) δεν πιάνουν χώρο στα φορτηγά; Δεν θα μπουν σε παλέτες αυτά; Δεν υπάρχουν εκεί εκπομπές άνθρακα;

    • Μια δικαιολογία είναι όπως καταλαβαίνεις για την αύξηση των κερδών της apple. Όταν κάποιος πάει στην συγκεκριμένη εταιρεία η οποία είναι γνωστή για την αισχροκέρδεια της είναι άξιος της τύχης του και δεν πρέπει να διαμαρτύρεται.

  • Στη Γαλλια λογω νομου που υπαρχει εκει, οι συσκευες θα πωλουνται αναγκαστικα με ακουστικα...μηπως καλα θα ηταν κ αλλες χωρες της ΕΕ να ακολουθησουν το δρομο της?πριν μερικους μηνες ειχε αναφερθει ενα νεο νομοθετικο πλαισιο στην ΕΕ που θα συζητειτο πριν το καλοκαιρι...εχει κανεις πληροφοριες για αυτο?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.