Smartphones

iPhone 12: Ανακοινώνονται στις 12 Οκτωβρίου;

Σε κανονικές συνθήκες, θα μας χώριζε μόλις ένας μήνας από την ανακοίνωση των νέων iPhone. Όμως, τα προβλήματα στην παραγωγή λόγω COVID-19 έκαναν την Apple να πάει πίσω τα σχέδια της, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα δούμε τις νέες συσκευές της εταιρείας.

Ο γνωστός leakster @jon_prosser μας δίνει τις ημερομηνίες για τα επερχόμενα προϊόντα της Apple. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του, τα νέα Apple Watch και iPad θα ανακοινωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου, σε ένα ξεχωριστό event. Στη συνέχεια, η Apple θα πραγματοποιήσει το event των iPhone 12 στις 12 Οκτωβρίου, με τις προπαραγγελίες για τα απλά μοντέλα να ξεκινούν την ίδια ημέρα και τις αποστολές να ξεκινούν από 19 Οκτωβρίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε για τα Pro μοντέλα, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Σύμφωνα με τον Prosser, αν και θα ανακοινωθούν μαζί με τα υπόλοιπα, οι προπαραγγελίες αλλά και οι αποστολές των Pro μοντέλων θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο, χωρίς να έχουμε ακριβή ημερομηνία. Όπως σημειώνει και ο ίδιος ο leakster, οι παραπάνω ημερομηνίες μπορεί να μεταβληθούν.

Σχόλια

  • Περιστρέφεται η Γη γύρω από τον Ήλιο; Το φεγγάρι είναι πράγματι δορυφόρος της γης?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.