iPhone 12: Κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα και τα νέα iPhone

Today is the day! Όχι μόνο για τους Apple fans αλλά και για ολόκληρη την κοινότητα τεχνολογίας παγκοσμίως. Τα νέα iPhone 12 θα παρουσιαστούν επίσημα απόψε το βράδυ ώρα Ελλάδας 20:00 και εμείς εδώ στο Techblog έχουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική αγορά.

Update: Μάθαμε τις τιμές των iPhone 12 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα νέα iPhone αναμένεται να ανοίξει σήμερα το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του προγραμματισμένου event της Apple και αφού έχουν αποκαλυφθεί όλες οι πληροφορίες για τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 12 που περιμένουμε (iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max).

Οι προπαραγγελείες αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και προς το τέλος του τρέχοντος μήνα θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα για κάποια από τα μοντέλα. Για δεύτερη χρονιά φέτος η χώρα μας θα βρίσκεται σε ένα από τα πρώτα κύμματα διάθεσης των iPhone.

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα φέτος στα νέα iPhone χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν ποια μοντέλα θα είναι σε έλειψη όπως εκτιμούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επεξεργάστηκε την 15 Οκτωβρίου 2020 8:10

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.