Smartphones

iPhone 12 Pro: Αυτοί είναι οι αισθητήρες που θα περιλαμβάνονται στο notch

Η Apple αναμένεται προς το τέλος του έτους να παρουσιάσει τα iPhone 12 τα οποία ίσως είναι τέσσερα σε αριθμό και ίσως έχουν μικρότερο notch σε σχέση με τα προηγούμενα flagship smartphone. Νέα διαρροή που είδε τα φώτα της δημοσιότητας αποκαλύπτει τους αισθητήρες των iPhone 12 Pro οι οποίοι θα κρύβονται στο notch.

Ας ξεκινήσουμε από τον σχεδιασμό του notch. Τόσο οι προηγούμενες πληροφορίες όσο και η εικόνα που διέρρευσε ο Jon Prosser έχουν παρόμοιο notch το οποίο μοιάζει αρκετά με αυτό των iPhone 11. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν μία διαφορετική διάταξη στους αισθητήρες και το ηχείο των κλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το ηχείο αντί για το κέντρο του notch θα μεταφερθεί στο πάνω μέρος και ο χώρος αυτός να αξιοποιηθεί για την τοποθέτηση των αισθητήρων οι οποίοι θα είναι, infared camera, flood illuminator, proximity sensor, ambient light sensor, dot projector και front facing κάμερα.

Επιπλέον, τα iPhone 12 αναμένεται να κυκλοφορήσουν με το iOS 14 το οποίο ίσως φέρει ορισμένες αλλαγές στα smartphone της Apple. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το iOS 14 θα φέρει την υποστήριξη των widget τα οποία θα έχουν παρόμοιο τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης με το Android.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Απριλίου 2020 16:06

Σχόλια

  • εφοσον υπαρχει η τεχνολογια για under display face ID οπως εχει το ipad Pro, γιατι δεν την τοποθετουν στο νεο iphone για να μην εχει καθολου notch?

    • Δεν υπάρχει αυτή η τεχνολογία ακόμα απλά τα πιο χοντρά Bezels του iPad Pro του επιτρέπουν να μην έχει Notch.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.