Smartphones

iPhone 12 Pro: Θα έχει 64MP κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και 5G;

Η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει τα iPhone 11 τον Σεπτέμβριο του 2020 με την κυκλοφορία τεσσάρων iPhone 12. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το iPhone 12 Pro θα έχει κάμερα στα 64MP. Επιπλέον, η κάμερα θα έχει και αλλαγές στο Night Mode του οποίου η χρήση ίσως επιτραπεί και από την κάμερα ultra wide, telephoto και selfie. Μιας και αναφερθήκαμε στην ultra wide camera ίσως σημειωθεί και μία αύξηση στο aperture το οποίο θα φτάσει γύρω 1.6 ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για Optical Image Stabilization (OIS).

Η μπαταρία του iPhone 12 Pro Max πιθανόν θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα καθώς αναμένεται να ενσωματωθεί ένα 5G modem. Πιο συγκεκριμένα, ίσως δούμε μπαταρία χωρητικότητας 4.400mAh σε σχέση με την μπαταρία των 3.969mAh η οποία τροφοδοτεί το iPhone 11 Pro Max.

Τέλος, η Apple φαίνεται πως εργάζεται και πάνω στην μείωση του notch ενώ ταυτόχρονα το panel θα αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης στα 90 ή 120Hz. Για να επιτευχθεί η μείωση στο μέγεθος του notch η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει ένα periscope zoom το οποίο θα ενσωματωθεί στο Face ID ωστόσο αυτή η τεχνολογία δεν θα υπάρχει στα iPhone του 2020.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2020 13:03

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.