Smartphones

iPhone 14 Pro: Βελτιώνεται η διαθεσιμότητα ενόψει τον γιορτών

Bελτιωμένη εμφανίζεται η διαθεσιμότητα των μοντέλων iPhone 14 Pro στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ενόψει της εορταστικής περιόδου. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία πιθανότατα έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό τη ζήτηση μετά τις καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Σύμφωνα το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max εκτιμόταν ότι θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται σε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Η εταιρεία είχε προειδοποιήσει πως οι διακοπές παραγωγής στην Κίνα θα επηρεάσουν τον εφοδιασμό και πως κάνει ό,τι δυνατόν για να βελτιώσει τις συνθήκες.

Ωστόσο, με τις γιορτές να πλησιάζουν, τα δύο μοντέλα βλέπουν βελτιωμένες εκτιμώμενες ημερομηνίες αποστολής στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Σε συγκεκριμένες διαμορφώσεις, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται σε μόλις μία έως δύο εβδομάδες.

Επεξεργάστηκε την 19 Δεκεμβρίου 2022 11:09

Σχόλια

  • Έχω παραγγείλει από το istorm το iPhone 14 pro από τις 6 Δεκεμβρίου έχουν περάσει 16 ημέρες και ακόμη δεν λένε ότι δεν ξέρουν ποτέ θα έρθει! Αν ήξερα ότι θα έχει τοση αναμονή δεν θα το αγόραζα με τίποτε! Αίσχος!

    • Υπάρχουν και πολύ χειρότερα με καθυστερίσεις. Έγιναν πάλι τα ίδια φέτος...

    • Φίλε το έχω παραγγείλει από istorm στις 19 Σεπτεμβρίου και δεν έχει έρθει…. Θα περιμένεις πολύ ακόμα

    • Έχω κάνει παραγγελία εδώ και 3,5 μήνες και δε το έχω λάβει ακόμα. 16 μέρες, λοιπόν, δεν είναι τίποτα.

      • Τεράστια καθυστέριση. Κοιτάξτε και αλλού, μαθαίνω ότι δίνουν 3-4 εβδομάδες παράδοση.

  • Φοβάμαι ότι τα iPhone που θα έρθουν μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα λόγω των επεισοδίων με του εργάτες κ όπως πάντα θα ταλαιπωρείται ο πελάτης κάθε φορα που θα προσπαθεί να βρει το δίκαιο του!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.