iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Αυτά τα χρώματα θα προσφέρονται εκτός από το λευκό και το γκρι.

Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή Blue Titanium που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα καταργηθεί την επόμενη γενιά. Το Space Black λέγεται ότι είναι κοντά στο ομώνυμο χρώμα του iPhone 14 Pro και πρόκειται να αντικαταστήσει το Black Titanium.

Αυτό που τώρα ονομάζεται Natural Titanium θα είναι η “γκρι” απόχρωση που φαίνεται παραπάνω και το White Titanium επιστρέφει επίσης, αλλά θα είναι περισσότερο “ασημί λευκό”, πιο κοντά στο ασημί χρώμα του iPhone 14 Pro.

Η πηγή αυτών των ισχυρισμών φέρεται να ήταν ακριβής σχετικά με την κυκλοφορία του μωβ χρώματος iPhone 14 Pro στο παρελθόν, κάτι που φυσικά δεν κάνει αυτόματα αυτές τις προβλέψεις ακριβείς. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν με την πάροδο του χρόνου από άλλες φήμες και διαρροές.

Πριν από λίγο καιρό, μια διαφορετική φήμη ισχυρίστηκε ότι το iPhone 16 Pro θα προσφέρεται σε Desert Titanium και Titanium Grey, τα οποία θα μπορούσαν να είναι Rose και Grey που φαίνονται παραπάνω, αντίστοιχα.

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2024 11:21

Σχόλια

  • Αμφότερα σε 512 έκδοση όλοι προεξόφληση!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!! Θέλω ενθουσιασμό σαν του σπικερ στον ALPHA χτες ,που όταν κατάφερναν οι υπεργαλαξιακοί υπερπαικτες της Εθνικάρας ομαδάρας εαεαεεεααεεε να αλλάξουν 2η πάσα έκανε λες και βλέπαμε τετ α τετ σε τελικό μουντιάλ στο Γουέμπλει .
    Εννοείται όλη η 18άδα πιστοί μας φανατικοί , και πρότυπα για τα παιδιά.
    Να αποκλειστούν τα καμάρια της Μυκόνου από κάτι τυπάκια με τσαομι που έχουν μεινει σε ανδροιντ 10? ΜΠΛΙΑΧΧΧΧ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.