Είστε ευχαριστημένοι με τις δωρεάν θήκες της Apple;

H Apple δια στόματος Steve Jobs “παραδέχθηκε” εν ολίγοις το θέμα που έχει προκύψει με την απώλεια σήματος στο νέο iPhone 4 συμπληρώνοντας όμως ότι αυτό (το σήμα) δεν είναι χειρότερο από τα υπόλοιπα smartphones. Για να κατευνάσει τα πνεύματα, θα προσφέρει δωρεάν θήκες σε όλους τους κατόχους iPhone 4.

Συγκεκριμένα από τις 30 Σεπτεμβρίου παλαιοί και νέοι αγοραστές του νέου iPhone 4, θα μπορέσουν να προμηθευτούν μια δωρεάν θήκη από κατασκευαστές αξεσουάρ, που το επόμενο διάστημα η Apple θα συνάψει συμφωνία μαζί τους. Επίσης όσοι χρήστες δεν μείνουν ευχαριστημένοι από το iPhone 4, θα μπορούν εντός 30 ημερών να το επιστρέψουν(;).

Πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση της Apple;



Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουλίου 2010 9:27

Σχόλια

  • εννοείτε ότι είμαι χαρούμενος... γιατί άλλωστε μόνο 760 ευρώ έχει, μην θέλουμε και περισσότερα

  • Παναγιώτη αν αγόραζες μια καινούρια ολοκοκκινη Ferrari και σου έλεγαν ότι έχει πρόβλημα και για να πάρει μπρος θα πρέπει να τοποθετήσεις κάλυμμα θα ήσουν το ίδιο ευχαριστημένος;

  • Πρώτον, οι 30 μέρες έχουν ήδη περάσει για αυτούς που το αγόρασαν όταν βγήκε!
    Δεύτερον, εμένα μου φαίνεται ότι κοροιδεύει τον κόσμο μία χαρά το Jobs! το σωστό θα ήταν να τα πάρει όλα πίσω και να τα φτιάξει και μετά να τα ξαναδώσει στους αγοραστές.αλλά...αυτό θα του κόστιζε πολλά πολλά εκατομμύρια.οπότε η δωρεάν θήκη των 30 ευρώ(ενώ οι καλές κάνουν 60) δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.
    α,εφόσον το Iphone πρέπει να φοράει θήκη...στα specs στα 9 χιλιοστά να προσθαίσουμε και τα χιλιοστά της θήκης ;)

  • η apple πρεπει να τα βρηκε μαυρα τωρα...την λυπαμαι...χεχε...θα εκαναν ευτυχισμενους τους πελατες αν εκαναν κατι αλλο και οχι δωρο μια θηκη...

  • Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται αυτό το θέμα με το iphone4 , εντάξει προέκυψε το πρόβλημα με την κεραία αυτά συμβαίνουν , από εκεί και πέρα όμως βλέπεις πόσο αξίζει η κάθε εταιρεία . . . Πιστεύω ότι ήταν ευκαιρία της apple να κλείσει πολλά στόματα αλλά τι να λέμε τώρα.

    Κωνσταντίνε συμφωνώ μαζί σου , έχουν περάσει τριάντα μέρες για αυτούς που το αγόρασαν πρώτοι , οπότε θέλουν δε θέλουν θα το κρατήσουν . .

  • Η BP άνοιξε μια τρύπα στη θάλασσα απ' όπου βγαίνει πετρέλαιο και την έκλεισε βάζοντας μια "θήκη". Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες αμερικάνικες εταιρίες. Με θήκες. :P

  • Η Apple έπρεπε να δίνει και από ένα HTC μαζί με το Iphone 4. Το Iphone για μόστρα και το HTC για τις δουλειές! ;)

  • Συγνώμη αλλά απεχθάνομαι τις θήκες σε οποιοδήποτε κινητό.
    Γελοία πράματα να σε αναγκάζουν να βάλεις μια θήκη
    για να αποφύγουν την παραδοχή μιας προβληματικής σχεδίασης της συσκευής.

    Υπάρχει απάντηση και από την RIM
    https://www.engadget.com/2010/07/17/rim-co-ceos-pull-no-punches-responding-to-apples-antenna-statem/

  • aritoni ειρωνικό ήταν ότι έγραψα. σιγά μην ήμουν οκ με μία θήκη όταν ξόδευα τόσα λεφτά για κάτι που οι άλλες ετερείες το έχουν φθηνότερα

  • @ Κωνσταντίνος Κ
    Ρε φίλε πρέπει να μετρήσεις με τα δάχτυλα για να δεις οτι δεν έχουν περάσει 30 μερες απο τη κυκλοφορια του? Κυκλοφόρησε 23 Ιουνίου...Δεύτερον δεν είναι ΤΟ Jobs αλλά O Jobs. Τελευταία φορά που κοίταξα ήταν άνθρωπος... Θα προτιμούσα τα σχόλια από κάποιους του είδους σου (troll,haters,ασχετοι) να λείπουν εκτος κι αν έχουν κατι ουσιαστικό να προσφέρουν

  • Εχω μια απορια.Πριν κυκλοφορησει το iphone 4 στην αγορα κανενας απο την αππλε δεν πραγματοποιησε κληση απο το κινητο για να διαπιστωσει το προβλημα?Τωρα αγοραζωντας ενα κινητο με 760 ευρω το σωστο θα ηταν να εχει απο την αρχη τη θηκη μεσα και οχι αργοτερα για να ηρεμησουν τα πνευματα.Παντως ωραιο αυτο με την αππλε.Θα αγορασω το κινητο και την 30η μερα θα το επιστρεψω λεγοντας πως δεν εμεινα ευχαριστημενος!Λετε να το κανουν κι αλλες εταιριες και να αλλαζουμε τα κινητα καθε μηνα?

  • τι να πω...
    κριμα,καλη κινηση για δωρο
    παντα βαζω θηκες στα κινητα αλλα
    αμα καμια μερα δεν θελω να βαλω θηκη
    τι σημαινει οτι θα εχω προβλημα αν ειναι
    δυνατον.
    ειμαι και αριστεροχειρας σε θεμα τηλ.

  • ntroph sthn apple!
    Mas poulane ena kakoftiagmeno touvlo gia arketa 100arika euro.
    Apo th stigmh pou den htan etoimoi na paradwsoun ena iphone antaxio tou onomatos ths apple giati to ekanan? Aisxos pragmatika exw xasei pasa idea gia thn apple....

  • Τι λετε ρε παιδια τωρα??Τι σας εκανε η Apple τωρα ε??Επειδη σας πουλαει 800 ευρω ενα κινητο που δεν κανει την δουλεια του κινητου που κανει 50 ευρω??Ως και το chico που εχω(20 ευρω) που ειναι το πιο λεπτο κινητο και μικρο που εχει βγει δεν εχει προβληματα!!!!Τεκ ηξερες και απο πριν το τραγουδι??? Παντως εγω δοκιμασα ολα τα κινητα στο σπιτι και δεν εχουν προβληματα με το σημα τους!!Ισως να φταιει η περιοχη μου!!Εχει καλο σημα μαλλον!!Με γεια η θηκουλα σου Τεκ,εγω δεν χρειαζομαι θηκη για να λειτουργει το κινητο μου!!
    Αντε περα απο τα αστεια πιστευω οτι ηταν φοβερο λαθος κινηση της Apple και θα της στοιχισει!!!Αν προσεξετε στα λογια που ειπε ο ιδιος ο Steve Jobs και ο ιδιος φοβαται αν θα συνεχισει η Apple να ειναι πρωτη!!Δεν δινεις τετοια κινητα ακριβα και μετα να λες ολα τα κινητα εχουν προβλημα και κανενα δεν ειναι τελειο και να βγαζεις και βιντεο με αλλα κινητα απο αλλες ετερειες θελοντας να καλυψεις τις μ@@@ς που εσυ εκανες,ειδικα οταν θελεις να θεωρησε ετερεια με ΟΝΟΜΑ!!!Μαρεσει που πηγε και στην αρχη και καλα να δειξει οτι δεν εχουν πολλοι το προβλημα και οτι εκανε πολλες πωλησεις και δεν υπηρχαν επιστροφες!!!Δεν υπολογισε ποσα πουληθηκαν σε αλλες σελιδες οπως ebay,amazon ή σε ανθρωπους σε forums ktl.Τραγικο λαθος που θα τους στοιχισει!!!

  • - Αν η Apple έκανε recall, θα έκλεινε στόματα όπως προαναφέρθηκε, αλλά θα έκλεινε και η ίδια. Δεν διαθέτει τόσα χρήματα.
    - Την θήκη θα έπρεπε να την δίνουν από την αρχή.
    - Το πρόβλημα δεν υπάρχει σε όλα τα iphone4 αλλά σχεδόν σε όλα. Είναι όμως ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
    - Η θήκη δεν είναι λύση. Και βασικά δεν λειτουργεί σαν θήκη αλλά σαν extra περίβλημα του i4.
    - Καλύτερα να είσαι hater παρά fan. Το να μισείς μία εταιρία είναι ότι πιό φυσιολογικό. Κανονικά θα έπρεπε να τις μισούμε όλες! :) Το να είσαι fan εταιρίας σημαίνει ότι είσαι @#%$^$#&^@&!&!^@!!!

  • - O Tek έχει standar για ήχο κλήσης το τραγουδάκι από το βίντεο που ανέβασε και χαίρεται κιόλας.
    - Tek, όταν τελειώσεις το δημοτικό θα σου πάρω την καλύτερη θήκη γιά iphone4 σε όλα τα χρώματα! :)

  • Epic fail για μία εταιρία του μεγέθους apple να χρησιμοποιεί στην Έναρξη της συνέντευξης τύπου, ένα pathetic βιντεάκι απο το you tube, προς υπεράσπιση του προβληματικού προιόντος της.
    ...και επειδή δεν μπορώ να βλέπω παντού γραμμένο το ''αστείο'' (όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.) ας μου πούν ποια είναι τα τόσο ''υψηλά'' και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που έχει το εν λόγο - και απουσιάζουν απο τα υπόλοιπα ταπεινά...

  • Γιά εμένα κατά 99% τα specs του iphone4 είναι ήδη ξεπερασμένα και το κινητό δεν είναι καν στο top5 των smartphones. Και χωρίς τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν πάντα. Αλλά και όσοι (εκτός των επίσημων και μη επίσημων i-lover) θεωρούν ότι το iphone μπορεί ακόμα να παίξει στα ίσα απέναντι στα κοινά θνητά smartphone του ανταγωνισμού, από το επόμενο wmc ή και νωρίτερα μάλλον θα έχει αλλάξει γνώμη. :)

  • Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν κάποιοι με τις διάφορες εταιρείες , δεν αναφέρομαι μόνο στην apple, σε ότι και αν αφoρά αυτό από ρούχα μέχρι οδοντογλυφίδες κλπ κλπ . . . εγώ προσωπικά τις έχω γραμμένες όλες μα όλες . Το αυτοκίνητο που πήρα το πήρα γιατί με εξυπηρετούσε κατάλληλα και όχι γιατί είναι το καλύτερο στον κόσμο . . . Μην τρελενόμαστε με τις εταιρείες . Τέτοιες παρατηρήσεις και σχόλια πρέπει να ακούγονται και να γράφονται ,δεν μπορούν να μας πουλάνε τρέλα ότι δεν το ήξεραν.

    Μήπως πρέπει να συγκεντρωθούμε λίγο παραπάνω και να αρχίζουμε να ζητάμε από τις εταιρείες να φτιάχνουν ότι χρειαζόμαστε και όπως πρέπει και όχι να μας πουλάνε ότι θέλουν.

  • Καταρχην τα δωρεάν pumper δίνονται από βδομάδα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
    Το ποσοστό αυτών που έχουν πρόβλημα με το σήμα και πήραν τηλέφωνο στο applecare service είναι 0.55%.. ( τεράστιο ποσοστό για κάποιους.. )
    Η Apple δίνει σε οποίον θέλει μια θήκη δωρεάν και αν δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να δώσει πίσω το iPhone του και να πάρει τα λεφτά που έδωσε.

    Τι άλλο θέλατε να κάνει για να είστε ευχαριστημένοι;;

  • Συγνωμη για το offtopic απλα πιστευω οτι δεν αξιζει να ανοιξω καινουργιο θεμα για μια απαντηση με ενα ναι ή με ενα οχι...
    Οι εφαρμογες που εχει το android αναβαθμιζονται απο τους developers οπως συμβαινει και στο iphone;
    Thanks και παλι sorry για το offtopic... :-(

  • Συγνωμη παιδια αλλα δεν δινω 800 ευρω για να αγορασο ενα προιον ποθ εχει τοσα προβληματα..και την ιδια στιγμη υπαρχουν στην αγορα καλυτερα και φθηνοτερα..8α περιμενο λιγο καιρο..και ολα αυτα τα λεφτα θα τα δοσο στην samsung με το Galaxy S 2 ;)

  • κανενα απολυτως προβλημα δεν εχει το iphone. Eιμαι απολυτα σιγουρος πως αν η κεραια δεν ηταν σε εμφανες σημειο σημερα δεν θα ασχολιοταν κανενας. Απλα οπως εχω ξαναγραψει ειναι θεμα που ξεκινησε ο ανταγωνισμος γιατι τον ηπιανε κανονικα.
    Ολα τα smartphones αν τους καλυψεις την κεραια εχουν προβλημα.
    Α και κατι αλλο...αν ας πουμε καλυψεις την οθονη δεν θα βλεπεις τιποτα, αν καλυψεις το μικροφωνο δεν θα σε ακουει ο αλλος, χεχεχε

  • @Stauros, επιπλέον όταν καλύπτεις το ηχείο δεν ακούγεται μουσική και όταν κρατάς το κεφάλι σου δεν "πιάνει" ο εγκέφαλος...
    Προσωπικά, καλύπτοντας την κεραία του κινητού μου(όλο το κινητό συγκεκριμένα) το σήμα αν πέσει, θα πέσει μία γραμμή. Περισσότερο ποτέ.

  • C.K. πρώτον, όταν γράφεις με την ταχύτητα που γράφω, λογικό είναι να κάνει μερικά λαθάκια της στιγμής! και εφόσον δεν έχει edit Επιλογή το Site δεν ευθύνομαι!
    Δεύτερον, το να μου κάνεις επίθεση σε πράγματα όπως Το Jobs και αν ξέρω να μετράω εμένα μου δίχνει ότι δεν έχεις τι να πεις και προσπαθείς να με υποβαθμίσεις!
    Εγώ προσωπικά,θεωρώ καμένα τα άτομα(μη πω τίποτα άλλο) που λένε ακόμα ότι το κινητό δεν έχει πρόβλημα! και ναι, δεν δίνω τόσα λεφτά για κάτι που πρέπει να του βάλω θήκη για να λειτουργεί. Πραγματικά έλεος. Get to the point! Το νόημα δεν είναι αν εγώ μέτρησα λάθος(διότι αν το καλοσκεφτείς, μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν περάσει οι 30 μέρες για πολλούς!) τότε τι να πω για σένα! είναι σαν να λες ότι η γη είναι τετράγωνη. Το έχετε κάνει τόσο μεγάλο θέμα πια! Το κινητό έχει τεράστιο πρόβλημα...! γιατι ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι εκτός από το σήμα, έχει πρόβλημα και με τον αισθητήρα προσέγγισης. Ο οποίος δεν απενεργοποιεί την οθόνη όταν πλησιάζει στο αυτί, με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά ή εντολές (όπως Τερμ. Κλήσης κτλ)!
    Εγώ δεν έκανα επίθεση σε σας, έκανα επίθεση στην Apple. ο λόγος είναι εμφανές! ο κώστας ρώτησε αν ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με τις θήκες, του απάντησα την προσωπική μου άποψη. Δεν έβρησα κανέναν, ούτε είπα τίποτα ούτε για τον Tek, Stavros και C.K.
    Οπότε, για να καταλάβετε που κάνετε λάθος (εσείς οι 3), όταν όλος ο κόσμος λέει ότι δεν είναι ωραία, ότι ένα απλό κινητό με 30 ευρώ κάνει την δουλειά που πρέπει, ενώ το Iphone( που λέτε ότι κάνει 700 αλλά εγώ στο Skroutz και στο Ebay το βρήκα 1000) δεν την κάνει(βλέπε σχόλιο του Spyros) τότε τι να το κάνεις;
    και ναι, το κάνεις θέμα γιατί το κινητό είναι ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ-ΤΙ-ΚΟ!

  • Το καλό που είχε η apple σαν εταιρία ήταν η ποιότητα και η καινοτομία της, κι ας έδινε τα πάντα με το σταγονόμετρο. Κάπου διάβασα στο δίκτυο πως το iphone4 είναι ότι ήταν για την Microsoft τα Windows Vista, και πιστεύω ότι θα συμφωνήσω.
    Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ κι είχα ήδη συμπληρώσει την φόρμα στο site της Vodafone να με ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα.
    Κι επειδή πολύ πιστεύουν πως η apple κινήθηκε έντιμα δωρίζοντας δωρεάν θήκες, ας κινηθεί έντιμα και στο site της αλλάζοντας το πάχος του κινητού.
    Πραγματικά είμαι απογοητευμένος, στην αρχή πίστευα πως το πρόβλημα λήψης ήταν απλά μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Μετά βέβαια από την χτεσινή ειδική ενημέρωση πείστηκα πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Για εμένα αυτή ήταν μία πολύ κακή διαχείριση του προβλήματος.
    Θα προτιμούσα να σιωπήσουν και να μιλήσουν όταν θα μπορούσαν να δώσουμε μία λύση που να έχει πραγματικό αντίκρυσμα συγκριτικά με τα χρήματα του κινητού.

  • Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω την κίνηση της Apple (τραγική, αστεία), πάντως για μένα είναι αρνητική.

    Είχα διαβάσει στο Bloomberg.com (https://www.bloomberg.com/news/2010-07-15/apple-engineer-said-to-have-told-jobs-last-year-about-iphone-antenna-flaw.html) πως πριν ακόμα από την κυκλοφορία του iPhone4, μηχανικός είχε προειδοποιήσει τον Jobs πως θα έχουν προβλήματα με την κεραία. Άρα ο Jobs ήξερε. Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι δεν έγινε κανένα έλεγχος γι' αυτό το θέμα. Στο κάτω κάτω είστε η Apple. Πολύ μεγάλο λάθος αυτό για μένα. Ίσως να βιάζονταν να το βγάλουν στην αγορά το καλοκαίρι και δεν ήθελαν να σπαταλήσουν περισσότερο χρόνο πάνω σε αυτό. Ας έβγαινε και 2-3 μήνες αργότερα αλλά να μην είχε προβλήματα, δεν νομίζω να πείραζε κανέναν.

    Όταν είχα δει την παρουσίαση και είδα πως η κεραία είναι εκεί, και είναι σε άμμεση επαφή με τον χρήστη, θυμήθηκα κατευθείαν τα πρώτα κινητά που είχαν την εξωτερική κεραία στο πάνω μέρος της συσκευής. Μέσα στις οδηγίες χρήσεως και συγκεκριμένα στα Warnings έλεγε "να μην αγγίζουμε ή να μην κρατάμε το κινητό από 'κει γιατί μπορεί να έχουμε μερική ή ολική απώλεια σήματος". Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί; Ντάξει, θα μου πείτε τώρα σίγουρα το σκέφτηκαν οι μηχανικοί, γι' αυτό και μπήκε εκεί, αλλά μου φάνκε πολύ περίεργο.

    Η λύση του bumper μου φάνηκε πολύ πρόχειρη. Καταρχήν σ' ένα τόσο εμφανίσημο κινητό δεν νομίζω να θέλει κάποιος να του βάλει ένα, κι ας το δίνουνε δωρεάν. Παρεμπιπτόντως, γέλασα και με την τιμή του, €30 για ένα κομμάτι πλαστικού; Αμφιβάλλω αν κοστίζει πάνω από €0.50. Και δεν λύνει και το πρόβλημα 100%.

    Πιστεύω πως η πιο σωστή κινησή τους θα ήταν να λύσουν το πρόβλημα όταν πρωτοεντοπίστηκε, πριν ακόμα κυκλοφορίσει. Τώρα αν το προβλημα οφείλεται στο software (γιατί το διάβασα και αυτό), σίγουρα θα πρέπει το συντομότερο να κυκλοφορήσουν κάποιο fix.

    @Stavros
    Ίσως να έχεις δίκιο στο "Ολα τα smartphones αν τους καλυψεις την κεραια εχουν προβλημα." Το πρόβλημα είναι όμως οτι η κεραία του iPhone4 είναι ακριβώς εκεί απ' όπου κρατάς το τηλέφωνο.

  • Εγώ έχω το Nokia N900 και το σήμα δεν επηρεάζεται καθόλου όπως και να το κρατήσω. Το ίδιο και με Ν95 που είχα προηγουμένως. Αυτά που λέει η Apple είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όποιος ξέρει να διαβάζει ανάμεσα απ' τις γραμμές μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι η αντίδραση της Apple είναι αμήχανη.

  • Να βάλουν την θήκη εκεί που ξέρουν....!!! για ηλίθιους μας έχουν??? HTC μακράν...

  • Δηλαδη τωρα στο πιο σλιμ κινητο iPhone 4 να υπολογιζουμε τρεις-τεσσερις ποντους παχος ακομα εεεε??

  • εγω το iphone 4 θα το επερνα παρα το προβλημα που εχει γιατι σαν κινητο τηλεφωνο δεν με ενδιαφερει αμα θελω κινητο για να κανω κλησεις θα επερνα ενα κινητο των 10ευρω και θα ειχε σημα καμπανα, το iphone εχει αλλες αρετες που ολα τα αλλα κινητα ειναι χρονια πισω .

  • @nikos5800, όπως? Μπορείς να μας πεις κάποιες αντικειμενικές και όχι υποκειμενικές αρετές που έχει? Πέραν των apps που ήδη γνωρίζουμε...

  • οι οποίες είναι οι πιο πολλές άχρηστες, συμπληρώνω Spyros και να πω επίσης ότι το Android έχει φτάσει ήδη τις 100.000 :)

  • καλά άφου δεν σας αρέσει ή δεν το πάτε...γιατί ασχολείστε μαζί του?
    τι άλλο μπορούσε να κάνει..
    λέει δωρεάν θήκη,αλλα όπιου δεν κάνει το πέρνει πίσω και πέρνει και πίσω τα λεφτά του
    τι άλλο θέλατε?

    αντικειμενικά όμως...

  • Πατατα!!!! Πάλι καλα που δεν δίνουν δώρο καμιά λαδόκολλα ή κανα κουτάκι με επίδεσμο ή μονωτική ταινία!!! ή ακόμα καλύτερο θα ήταν να έδινε και ζελεδάκια ή καραμελίτσες για να τραβληξει και το "νέο αιμα". Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου να γίνεται πιο παχύ....αλλά μονο και μόνο που γίνεται όλο αυτό το γελίο πράμα...αμα εῖναι έτσι...ας ενσωματώσουν την θήκη πάνω στο iPhone...τι μᾶς κοκορευόταν ο Δουλειᾶς για το φοβερό design...
    Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω....
    Κάνεις βλέπω δεν απαντάει σε ερωτήματα τύπου "Αφού το θεωρεῖται κινητό απο το μέλλον, πεῖτε τι το εξωπραγματικό έχει"....μάλλον επειδή δεν έχετε κάτι να πεῖτε...αλλιῶς πείτε, σκεφτεῖτε και λίγο...
    @yiannis pazouros
    αμα ασχολούμασταν μόνο με πράγματα που μᾶς άρεσαν δεν θα υπήρχε "αντιπολίτευση" και "διαφορετική γνώμη"....απλά λέμε και εμεῖς την γνώμη μᾶς, μιᾶς και ζοῦμε σε μια δημοκρατική φιλελεύθερη (προς το παρόν) κοινωνία και μιᾶς που το (φοβερό!!!!) blog εῖναι ανοιχτό...
    τι άλλο θέλουμε?? ένα κινητό που να κάνει σωστά την δουλειά τοῦ και στα λεφτά που τοῦ αξίζουν...αλλιῶς πέρνω αυτοκίνητο και κάνω και γάμο τρικούβερτο με τα λεφτά αυτά... :P
    Apple και iPhone.... iStoDiaolo...... μπούχτησα με τα [(Κο)κορό]Μηλα.. iSichtirPia...

  • Παιδιά κακά τα ψέματα απτην στιγμή που είναι ελλατωματικό το προιόν να τα επιστρέψει όλα πίσω τα μοντέλα και να τους αλλάξει την σχεδίαση.

    Όμως για να πούμε και την αλήθεια απ'το να έχεις κινητό με windows mobile καλύτερα ένα ελλατωματικό iphone με μαμάτο λειτουργικό και εκατομύρια εφαρμογές και παιχνίδια. Άσε που έχουν και 3d επιτάχυνση όχι σαν κάτι htc omnia κλπ που μόνο retro παίζεις με δαύτα.
    Όσο για να κάνεις την δουλειά σου δεν νομίζω οτι την κάνεις με άλλο κινητό τόσο καλά όσο με το iphone. Κακά τα ψέμματα τα winmo μείνανε στο 2000 με τα CE , κινητό με winmo είναι μόνο για φωτογραφίες και λίγο browsing (λέω λίγο γιατι για όσους ξέρουν τα winmo από μόνα τους δεν επιτρέπουν browsing όμοιο με αυτό των android & iphone)

    Αυτή είναι η αλήθεια το iphone θα το πάρεις θα το χαρείς και θα το γεμίσεις με εφαρμογές ποιοτικές σε αντίθεση με τα winmo που θα σου μείνει η κάρτα άδεια από τις λιγοστές εφαρμογές που έχει , έκτος βέβαια και αν την γεμίσεις με mp3.

    Android και Iphone κάνουν παιχνίδι τώρα , τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμμες.

    Το μόνο μείον που είχα βρει στο iphone 3g ήταν το κακό gps και wifi.
    Δηλαδή σαν συσκευή navigation ήταν χάλια , το χρειάστηκα μια φορά και με πρόδωσε.
    Επίσης το wifi του είχε κατά πολύ πιο αδύνατη λήψη απ΄τα άλλα smartphones.
    Τέλος πάντων ελπίζω το hardware του να βελτιώθηκε στην έκδοση 4 , θα δούμε.

  • ....α και να μην ξεχάσω , όλοι ξέρουν οτι η Apple είναι φαρμακείο στις τιμές , αυτό δεν είναι κρυφό.

  • Για ενημερωσε μας ρε TSAK4.Πως γινεται να εισαι η Αpple να καυχιεσε οτι εισαι τοσα χρονια στην αγορα και πρωτη και οτι βγηκε ο κ@@@ς τους για να βρουν λυση για το προβλημα(ουτε ΝΑΣΑ να ηταν με αυτο το δωματιο) και το αποτελεσμα να ειναι να σου δωσουν μια θηκη που θα τους στοιχισει 10 λεπτα και ενα update που θα δειχνει ακομη πιο λιγο το σημα σου???Ε τοτε μην ακουω μα@@@ οτι εισαι διασημη και η πρωτη ετερεια γιατι αυτο μονο μια ετερεια του κ@@ θα εκανε τετοιο τραγικο λαθος!!!Αμαν πια!!!Βγαζεις ενα κινητο βγαλτο καλο τουλαχιστον!!Οχι να βιαζεσε να βγαλεις ενα οτι νανε μονο και μονο να τρεξουν τα αρνια για να κερδιζουν αυτοι!!!Ο ιΘεος σας το παραδεχτηκε και εσεις ακομη να το χωνεψετε!!!Χωνεψετε το και σταματηστε να αιτιολογηστε!!!!

  • Σωστός ο Μάριος.
    Σε λίγο θα μας πουν να κόψουμε το δακτυλό μας για να μην βραχυκυκλώνει τις κεραίες.
    Ποιος μ@@@@ σκέφτηκε αυτές τις κεραίες και άντε καλά τις σκέφτηκε γιατί δεν τις έκλεινε μέσα στο κουτί και το εξωτερικό να είναι πλαστικό ?? Αλλά οχι έχουν μάνια με το αλουμίνιο να το βάλουν παντού μην μείνει καμμιά συσκευή χωρίς aluminum , άραγα το magic mouse πως τους την γλείτωσε?? αλλά εδώ είστε θα βάλουν και σ'αυτό αλουμίνιο.

    Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα σκάσω 800 ευρώ για ένα κινητό ελλατωματικό απ΄την αρχή?
    Καλά όσο για την ακτινοβολία που θα τρώς ακουμπώντας το απευθείας δεν το συζητώ.

  • @Marios Basileiou πιστεύω πως δεν είδες τι είπαν χθες στην press conference..
    Ο Jobs είπε πως θα δώσουν δωρεάν bumpers σε όλους, αν δεν θες να βάλεις θήκη στο iPhone σου και έχει πρόβλημα μπορείς να το πας πίσω και να πάρεις τα χρήματα που έδωσες, όλα αυτά ισχύουν από βδομάδα και μεχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ( όχι από τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά όπως λανθασμένα γράφει το άρθρο ) ..
    Τι άλλο θα ήθελες να κάνουν;;
    Δήλωσε επίσης ότι το 0,55% αυτών που αγοράσαν το iPhone κάλεσαν στο applecare service και δήλωσαν πρόβλημα με το σήμα ή κάτι άλλο σχετικό και οι επιστροφές είναι στο 1,7% των πωλήσεων ( όταν πέρυσι με το 3GS ήταν στο 6% ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.