iPhone 5S, Επίσημες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

To νέο iPhone 5S είναι εδώ με νέο πανίσχυρο επεξεργαστή A7 με αρχιτεκτονική 64-bit που φέρνει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ σε σχέση με το προκάτοχό του και πολύτιμη νέα δύναμη σε επίπεδο επεξεργασίας γραφικών. Η οθόνη του παραμένει στις 4 ίντσες με την ανάλυση Retina 1136×640 pixels ενώ η νέα κάμερα 8 Megapixel έχει όμως True Tone flash και βίντεο 720p με 120 fps.

Στα έξτρα και ο ψηφιακός αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Το νέο iPhone 5S θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Σεπτεμβρίου (σε συγκεκριμένες χώρες) σε τρία χρώματα χρυσό, ασημί, και μαύρο-ανθρακί.

Στην Ελλάδα το iPhone 5S μαζί και iPhone 5C αναμένονται στις αρχές Οκτωβρίου.

iPhone 5S
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7
Επεξεργαστής: Apple A7 (64-bit αρχιτεκτονική) διπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: ?
4G/ LTE
Οθόνη: 4 ίντσες, Retina, LCD IPS, 1136×640 pixels, 326 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, BSI, διπλό LED flash True Tone, Full HD video 1920×1080 pixels/ 30 fps
Δεύτερη κάμερα: 1.2 Megapixel, BSI, HD video 1280×720 pixels/ 30 fps, HD video 1280×720 pixels/ 120 fps
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, Lighting connector (USB), Touch ID
Μπαταρία: 1440 mAh
Διαστάσεις: 123.8×58.6×7.6 χλστ.
Βάρος: 112 γρ.

Update: Προστέθηκαν τα βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 11 Σεπτεμβρίου 2013 8:31

Σχόλια

  • note 3 για τα αγορακια, Iphone για τα κοριτσακια... Οι κανονες του παιχνιδιου ακομη δεν εχουν αλλαξει...

    Καλες αγορες

  • Εχω αγορασει ολα τα iPhone. Τα τελευταια με βαρια καρδια. Αυτό ομως δεν παει αλλο. Αντε γεια Apple.! Περνω το S4 σήμερα...

  • καμια ουσιαστικη αναβαθμιση!!

    αυτο το τεραστιο και αχρηστο περιθωριο γυρω γυρω απο την οθονη,ποτε η apple σκεφτεται να το μειωσει δηλαδη??? στο iphone 10??
    ολες οι εταιρειες μειωνουν το bezel η apple μονο το διατηρει κανοντας με αυτο το τροπο τις συσκευες της να μοιαζουν με 5 ετιας και βαλε...

    για αναβαθμιση μας περναει ενα ios με χαζοχαρουμενο user interface που ειναι οτι πρεπει για τα 18χρονα που εχουν iphone -οχι ομως για businessman και σοβαρους χρηστες ,μια καμερα στα 8mp οταν ολος ο ανταγωνισμος δινει απο 13-20mp, 1 giga ram οταν προσφατως παρουσιαστηκαν συσκευες με 3 giga ram, μπαταρια μικροτερη απο ολου του ανταγωνισμου, αναλυση οθονης που ουτε το απλο hd δε μπορει να φτασει, οταν οι υπολοιπες εταιρειες δινουν full hd εικονα και ηχο sudio 24 bit...

    να πουμε για τον ανιχνευτη δακτυλικων αποτυπωματων??
    ...η motorola τον ειχε βγαλει χρονια πριν σε κινητο και η acer σε tablet...

    μπραβο apple... "φοβερο" innovation στα 800αρια που ζητας....

  • τσ τσ τσ haters δεν σας αντεχω πια... Μα δε βλεπετε τις εκπληκτικες καινοτομιες? (ενταξει συγνωμη τρολαρω...)

  • Παντως περα απο την πλακα αυτη η τακτικη της εταιριας 1 major upgrate ανα 2 χρονια αν τη συνεχισει σε λιγα χρονια θα αλλαξει το i-phone σε a(ntique)-phone. Βεβαια θα πουλαει σα το νερο στην ερημο αλλο αυτο.

    Αλλαγη ονοματος εδω και τωρα!!!

  • Σεπτέμβρης 2013 - HTC και Samsung εχουν βγαλει Full HD οθονες και η apple την παλευει με "retina" που δεν ειναι καν HD ready.4 ιντσες (ειστε σοβαροι;)
    Η μοναδικη διαφορα απο specs ειναι η 64-bit αρχιτεκτονικη αλλα απο τη στιγμη που ειναι διπυρηνος ο επεξεργαστης (hellooooooo?) δεν υπάρχει ουσιαστικη διαφορα.

    Καλη σου τυχη αππλε.

  • Το bazel είναι επίτηδες τόσο μεγάλο, γιατί στο iPhone6 ή 7, που θα λανσάρει 4,3 ίντσες οθόνη (ως ιδανικές διαστάσεις), θα μας πει ότι κατάφερε και διατήρησε τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τους προκατόχους, χάρις ένα τεχνολογικό θαύμα.

  • Ξανα μανα τα ιδια τα iphone ειναι φαγητο ξαναζεσταμενο!!!!!ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΣΙΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ NOTE3-Z1-S4 ΑΝ ΘΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΕΡΝΕΙΣ IPHONE (ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ I-συχτηρ)

  • Εγώ να πω την αλήθεια πότε δεν θυμάμαι την Apple να πούλαγε νέες καινοτομίες. Το Video το ανακάλυψε 5 χρόνια μετά τις υπόλοιπες εταιρείες. Άρα ο στόχος τους δεν είναι αυτό αλλά το κλασσικό βλέπε vw golf, marlboro, coca cola, πυραμίδες του χέρια.

  • Πάω να αυτοκτονήσω...Μόνο ένα μήνα το έχω.Funboy με τίποτα.Από αντρόιντ άλλαξα....Αχ!Κοριτσάκι δεν με λες (2 μέτρα γάιδαρος...).Επαγγελματίας είμαι, ελεύθερος κιόλας...Το μόνο μου κινητό που δεν μου έκανε restart ή δεν κόλλησε ακόμα...Γιατί ρε γαμώτο;;;Συγγνώμη για τη σημασία κιόλας.

  • Το κινητο αρχιζει και μενει πισω στο θεμα ποιοτικη παρουσιαση εμενοντας στην ιδια σχεδιαση, την ξεπερασμενη οθονη και καμερα 8 mpixel. Για τους βιαστικους που θα πουν, οτι δε μετρανε τα mpixels αλλα η ποιοτητα κτλ, θα συμφωνησω, ομως εως τωρα η apple δε φαινεται να φτιανει τις πιο ποιοτικες καμερες στα κινητα και δευτερον, ο καταναλωτης τα θελει ολα. Και mpixel και ποιοτητα. Και σε αυτη την τιμη, τα δικαιουται κιολας. Δεν ειναι ενα xperia SP των 200 φευγα ευρω που πατωσε στην καμερα αλλα ποιος θα το προσεξει. Ειναι αντιπαλος των 1020, των xperia με τα 20+ mpixel κοκ. Και το οχι και τοσο μυστικο ειναι, οτι με 8 mpixels εκει που θα τελειωνεις οι αλλοι θα αρχιζουν σε καποια επιπεδα (αν κανεις downsample τις 20ρες, γλυτωνεις αρκετο θορυβο, για κανε zoom ομως του 8! Δειτε τι κριτικη δεχεται το κατα αλλα αξιολογο one).

    Περα απο αυτο, υπαρχει βεβαια το παναχρηστο δακτυλικο τι ειναι (αν ηταν USP απλα θα το ειχαν διατηρησει οι εταιρειες που το πρωτολανσαραν).

    Α και τα 64 bit. Καλη φαση. Θα δειξει. Μπορει να ειναι και σημειο κλειδι η υπεροχης ανα τους αντιπαλους. Παρεμπιπτοντως η apple συγκρινει ταχυτητα ως προς το πρωτο iphone...ελεος.

    Εγω το βλεπω να ξαναπληρωνετε παντως καποια apps για 2xbit!

    Take care now bye bye then ace ventura style.

  • Απλο, πας και παιρνει Ζ1 mini 3φορες ανωτερο σε ολα και πας και για κολυμπι μαζι στη μιση τιμη του iphone-C

  • Ψιτ παλικάρια, που στε ? Να πούμε στον Κώστα να σας φτιάξει ένα ολόδικο σας άρθρο και να "βρίζετε" εκεί την apple ? Υπάρχουν άτομα που θέλουν μια σοβαρότητα όσο αναφορά τον σχολιασμό της τεχνολογίας και εδώ δεν την βρίσκουν, οπότε σχολιάστε αλλά σε νορμάλ επίπεδα και μη κάνετε επίθεση.
    Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Έχω να δω σε αυτό το site αξιόλογα σχόλια που θα με βοηθήσουν, πολύ καιρό.

    Υ.Γ : Δεν επιδιώκω κανέναν "ιντερνετικό τσακωμό"

  • Ρε παιδια οκ καλα τα λεμε ολοι αλλα μην συγκρίνεται το iphone 5s με note3 ελεος τι σχεση έχει .... εμενα το note με χαλάει που είναι ολόκληρο γαϊδούρι και το s3 που εχω είναι για εμενα και πολλούς αλους ταβάνι σε μέγεθος ... προφανώς ο μέσος χρήστης που παίρνει το iphone δεν ενδιαφέρεται για παντοφλα οσο τουμπανο και να είναι σε specs

  • Τα περιθωρια που φαινονται συνεχεια απο πισω θα ΕΠΡΕΠΕ να εχει κ απο μπροστα........
    κοιταχτε την τριτη φωτο....
    Τα μονα που μου κανουν εντυπωση ειναι οτι ειναι ομορφο (μονο πισω) κ λεπτο.
    κ ετσι για να τρολαρω... μα καλα δεν εχει full hd οθονη?????? που πας ρε καραμητρο???

  • Retina, 1136×640 pixels, 326 ppi ακομα γελαω..τιμη?κανα 750αρι?εχει fingerprint ομως οποτε καποιος θα το αγορασει για να κανει λεζαντα!!

  • δεν ειμαι υπερ της apple αλλα τα βασικα πρεπει να τα λεμε....τι να την κανει 2gb ram πχ το 5s οταν με 1gb το κινητο παει σφαιρα, αμεσοτατο και δεν κολαει πουθενα...
    εξηγηση? το πολυ ελαφρι της λογισμικο....το androit οσο ποιο παραμετροποιήσιμο ειναι τοσο ποιο πολυ κολλαει και ειναι ποιο αργο στο ιντερνετ...και κακα τα ψεματα σε αυτον τον τομεα το iphone ειναι ποιο γρηγορο.....οσο και αν δεν θελουμε

  • Γελανε και οι πετρες...ουτε 3 χρονια δεν αντεξε η αππλε μετα τον θανατο του Steve..κριμα...Για ποιον λογο να αγορασει καποιος το iphone 5c που ειναι πλαστικουρα στα 600+ ευρω ( Ελλαδα )οταν στα γνωστα μαγαζια βρισκει το iphone 5 στα 540 και οσο παει θα πεφτει. Δεν θελω να πω μεγαλη κουβεντα αλλα πιστευω οτι ειναι η αρχη του τελους για το αϊφον..κριμα..

  • Στο ιντερνετ οντως βλεπω το iphone 5 στα 540 ευρο και καλα καλα δεν βγηκε το 5s και 5c αν και δεν πιστευω να κατεβει απο 500 το iphone5, τι να καταφερει στην αγορα το 5c αν κοστιζει περισσοτερα.....μιλαμε για Ελλαδα παντα...

  • Παμε να παιξουμε ενα απο τα δυσκολοτερα παιχνιδια του αιωνα!! Βρες τις διαφορες 5-5s. Ξεκιναω εγω! Το κουμπακι δεν εχει πια τετραγωνο. Fuck Yeah!!

  • Γατακιαα του Android χαλαρωστε λιγο τα κορμια σας και καθηστε και παιξτε με τις παντοφλόπατρακες σας!!!! Ελεος πια τοση φαγομαρα που σας πιανει , λες και σας ειπε κανεις να το αγορασετε με το ζορι!! Αντε γιατι σε πολλους κολλησε ασχημα η βελονα...παιξτε με τα android που οι πιο πολλοι τα εχετε για παιχνιδια και fb και αστε εμας που χρειαζομαστε τα iphone για σοβαροτερες δουλειες,να τα χρησιμοποιουμε!! Οκ? ;)

  • @sifis

    Ποιες σοβαρες δουλειες,να καθεσαι να παιζεις angry birds η να στειλεις κανενα τραγουδι μεσω bluetooth; αχ ναι δεν μπορεις.

  • H Apple δεν πρόκειται ποτέ να ρίξει τις τιμές της γιατί δεν τη συμφέρει. Όσο υπάρχουν αγοραστές διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτά που τους ζητάει.
    Όλοι οι υπόλοιποι, έχουμε δεκάδες άλλες οικονομικότερες επιλογές.
    Την παρουσίαση του iPhone 5S την παρακολούθησα μέσω του 10ιντσου τετραπύρηνου «κινέζικου» τάμπλετ μου και τώρα σας γράφω με το 5ιντσο Full HD τετραπύρηνο «κινέζικο» κινητό μου. Και τα δύο μαζί κόστισαν τα μισά χρήματα ενός iPhone 5S.

    Υ.Γ. Αγοράστε μετοχές XIAOMI

  • Λέτε όλοι ιστορίες για αγρίους, όταν η Apple ερχόταν οι υπόλοιποι ακόμη έψαχναν τον δρόμο!!
    Παντε να πάρετε το Lumnia 1020 με 42 mpixel...με τα ίδια λεφτά, να δω τί θα το κάνετε!! να γίνεται επαγγελματίες φωτογράφοι με κινητό τηλέφωνο!!
    όσο για το S3, S4 η πλαστικούρα σε όλο της το μεγαλείο, με υποδοχή usb να τρέμει το φυλλοκάρδι σου μην πάθει τίποτα, και μετά είναι για πέταμα όλη η συσκευή!!
    Επίσης για να μην γίνομαι άδικος, απαράδεκτη και η Apple με τις τιμές.
    ΗΤC ....απλά δεν επισκευάζεται !! μόνο πετιέται!

  • @sakis
    Αμα εχεις κολλησει εχεις κολλησει...ολα τα αλλα ειναι περιτα!!! Απαξιω να σου απαντησω.... Α και μην μου πεις την γνωστη ατακα " οτι δεν εχω τι να πω".Εγω ειπα την γνωμη απλα και καθαρα και δεν ειμαι διατεθειμενος να αρχισω κοκκορομαχια εδω μεσα!!! ;)

  • @Sifis είσαι με τα καλά σου; Πες μου οτι ολοι οι χτηστες του iphone το πηραν για "σοβαρες" δουλειές! το 70% που το έχουν είναι ζαζογκόμενες και μόνο για την ποζεριά. Και φυσικά τους το αγόρασε ο μπαμπάς ο παππούς ή ο θείος ξερω γω! Οπότε φίλε Τα iphone είναι για fb μόνο με το πανάθλιο κλειστό λειτουργικό (όπου με fb μόνο κρατάει η μπαταρία 4 ώρες, όσες θέλω εγώ με το s4 για συνεχές gaming τύπου vice city, iron man 3 ktl) και οι android συσκευές είναι για σοβαρούς χρήστες και μη (βλέπε note3.gs4,lg g2, htc one)... Μη λεμε οτι να ναι! Είναι πίσω τέλος εμπεδώστε το!

  • Μια λέξη απλά ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... :-( ... και για να ειμαι ειλικρινής κάπου την περίμενα την δουλειά.
    Δεν ξέρω αν θέλω τελικά να κάνω και την αναβάθμιση των iOS συσκευών μου (iPad2 & iPod Touch 5 gen) στο iOS 7 που το UI του ειναι τραγικό για την αισθητική μου.
    Ελεύθερη πτώση θα ειναι αυτη τη φορά και όχι κατηφόρα.

  • 1) Οσοι συγκρίνουν το chip του iPhone 5s με αυτα των S4-Note3 κτλ απλά δεν εχουν ιδέα. Προτείνω να πάνε στα ΙΕΚ για μαγειρες. 64 bit σε mobile δε εχει και δυσκολα να δουμε σύντομα σε οποιοδήποτε άλλο smartphone. Ο λογος πολυ απλός γιατί οι εταιρίες δεν φτιάχνουν λογισμικά και το 4.4 kitkat δεν υποστηρίζει 64bit σε αντίθεση με την Apple που φτιαχνει τα πάντα η ίδια. Μονο η Microsoft ετοιμάζει haswell tablet αλλα με 32bit.
    ΟΠΟΤΕ…μην μπερδευεστε με 8πυρηνα…12 πυρηνα….40000πυρηνα…το να σπας το τσιπακι σε κομματια δεν φτιαχνεις ξεχωριστό clocking. Το iPhone 5s εχει δυνατότα για 2^64. Τελος για επεξεργαστη. Ειναι γελοιο να μιλατε για νουμερα και Ghz.

    2)Καμερα. 120fps σε συγκριση με τα 30fps του GS4 ή του Note3 (που κακός το συγκρίνουμε γιατι δεν ειναι κινητο…είναι μικρό ταμπλετ)
    1,5μ pixels? Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο για την φωτογραφία? Φτιάχνεις τεράστια φωτογραφία σε μεγεθος 8mb. Για να καταλάβεις ο ένας μεγαλώνει την εικόνα και ο άλλος την κάνει καλυτερη. Περισσότερα Mb δεν σημαίνει καλύτερη εικόνα.

    3) Ο sensor εννοειται δεν υπάρχει στην αγορα. Μεγάλη ευκολία (ειδικά οταν σου σπάει τα νευρα κάθε λιγο ο κωδικός App store κωδικός Gmail κωδικός outlook…
    πολυ καλυτερο απο καθε «ζωγραφιστε μουτζουρα» (Android) ή «διαλεξτε τα σημεία» (Windows)

    4)5C. Δεν ειναι φτηνιάρικο. Καλυτερα υλικα απο S4. Καλυτερη μπαταρία απο 5. 1900 νομιζω, καλυτερη καμερα…και φυσικά (IGZO οθόνη) οπως και στο 5s. Πραγματικός ανταγωνιστης για Amoled.

    ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    -Τιμη!…..ΕΛΕΟΣ…600€ ?για καινουργιο κινητο με παχος 8,9? και Α6 τσιπάκι?
    Απαράδεκτο!…Ψαχνεις στο ebay και παίρνεις ενα 5ρη με 400€ και εχεις και αλουμίνιο και εχεις και 7,6πάχος. Τελος!

    - Οθονη…Ξερουμε οτι η Apple βγαζει 5,5 φαμπλετ. Αλλα οι 4ιντσες για ταινίες και παιχνίδια είναι λιγες. (ωςχρηστης μιλάω)…Είναι απαραίτητες για χρηση ενος δαχτυλου αλλα σε παιχνιδια και βιντεο υστερει. Ξερω υπάρχουν και ταμπλετς.

    -Μπαταρία…Τα 1800 για 64bit….μμμ δε ξερω…λιγα…(μην συγκρινεται με S4…είναι πιο μεγαλο χωράει μεγαλυτερη μπαταρια) Apple είσαι…λεφτά εχεις…ΒΑΛΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ!!!..:)

    -iOs 7. Μου εχει λυσει τα χερια σε ορισμενα θεματα…πρακτικό γρηγορο ολα οκ.
    Σε update περιμενουμε ενσωμάτωση απο εφαρμογες τρίτων στο λογισμικο (πληκτρολογια κτλ) αρνητικο που δεν ανακοινωθηκε.
    \
    ΥΓ :Μην ενθουσιάζεστε με τα νουμε. πχ 1,2ghz 2core vs 1,9 ghz 4core…το δευτερο ειναι γρηγορότερο…ΛΑΘΟΣ…η ταχυτητα δεν εχει να κάνει μονο με τους υπολογισμους του τσιπ…εχει κανει με 1 τονο αλλα πραγματα!…μην μετρατε τα πάντα με τα νουμερα…βοηθάνε αλλα οχι παντα.
    Πχ αν ψαχνεις σπιτι Θεσσαλονίκη με βαση τα νουμερα…5ρι-καινουργιο-με θεα και 300€ θα καταλήξει στον Δενδροπόταμο.;))

    Sorlino

  • Νομίζω ότι επιβεβαιώθηκα που τα έλεγα το μεσημέρι στο άρθρο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iphone...τι και αν με κράξανε τα fan boy τις apple η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε αυτα που έλεγα με τον χειρότερο τρόπο!!!ας τρέξουν τώρα να πάρουν το "νέο" iPhone γιατί θα είναι οι μόνοι που θα το πάρουν...

  • 1) Οσοι συγκρίνουν το chip του iPhone 5s με αυτα των S4-Note3 κτλ απλά δεν εχουν ιδέα. Προτείνω να πάνε στα ΙΕΚ για μαγειρες. 64 bit σε mobile δε εχει και δυσκολα να δουμε σύντομα σε οποιοδήποτε άλλο smartphone. Ο λογος πολυ απλός γιατί οι εταιρίες δεν φτιάχνουν λογισμικά και το 4.4 kitkat δεν υποστηρίζει 64bit σε αντίθεση με την Apple που φτιαχνει τα πάντα η ίδια. Μονο η Microsoft ετοιμάζει haswell tablet αλλα με 32bit.
    ΟΠΟΤΕ…μην μπερδευεστε με 8πυρηνα…12 πυρηνα….40000πυρηνα…το να σπας το τσιπακι σε κομματια δεν φτιαχνεις ξεχωριστό clocking. Το iPhone 5s εχει δυνατότα για 2^64. Τελος για επεξεργαστη. Ειναι γελοιο να μιλατε για νουμερα και Ghz.

    2)Καμερα. 120fps σε συγκριση με τα 30fps του GS4 ή του Note3 (που κακός το συγκρίνουμε γιατι δεν ειναι κινητο…είναι μικρό ταμπλετ)
    1,5μ pixels? Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο για την φωτογραφία? Φτιάχνεις τεράστια φωτογραφία σε μεγεθος 8mb. Για να καταλάβεις ο ένας μεγαλώνει την εικόνα και ο άλλος την κάνει καλυτερη. Περισσότερα Mb δεν σημαίνει καλύτερη εικόνα.

    3) Ο sensor εννοειται δεν υπάρχει στην αγορα. Μεγάλη ευκολία (ειδικά οταν σου σπάει τα νευρα κάθε λιγο ο κωδικός App store κωδικός Gmail κωδικός outlook…
    πολυ καλυτερο απο καθε «ζωγραφιστε μουτζουρα» (Android) ή «διαλεξτε τα σημεία» (Windows)

    4)5C. Δεν ειναι φτηνιάρικο. Καλυτερα υλικα απο S4. Καλυτερη μπαταρία απο 5. 1900 νομιζω, καλυτερη καμερα…και φυσικά (IGZO οθόνη) οπως και στο 5s. Πραγματικός ανταγωνιστης για Amoled.

    ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    -Τιμη!…..ΕΛΕΟΣ…600€ ?για καινουργιο κινητο με παχος 8,9? και Α6 τσιπάκι?
    Απαράδεκτο!…Ψαχνεις στο ebay και παίρνεις ενα 5ρη με 400€ και εχεις και αλουμίνιο και εχεις και 7,6πάχος. Τελος!

    - Οθονη…Ξερουμε οτι η Apple βγαζει 5,5 φαμπλετ. Αλλα οι 4ιντσες για ταινίες και παιχνίδια είναι λιγες. (ωςχρηστης μιλάω)…Είναι απαραίτητες για χρηση ενος δαχτυλου αλλα σε παιχνιδια και βιντεο υστερει. Ξερω υπάρχουν και ταμπλετς.

    -Μπαταρία…Τα 1800 για 64bit….μμμ δε ξερω…λιγα…(μην συγκρινεται με S4…είναι πιο μεγαλο χωράει μεγαλυτερη μπαταρια) Apple είσαι…λεφτά εχεις…ΒΑΛΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ!!!..:)

    -iOs 7. Μου εχει λυσει τα χερια σε ορισμενα θεματα…πρακτικό γρηγορο ολα οκ.
    Σε update περιμενουμε ενσωμάτωση απο εφαρμογες τρίτων στο λογισμικο (πληκτρολογια κτλ) αρνητικο που δεν ανακοινωθηκε.

    ΥΓ :Μην ενθουσιάζεστε με τα νουμε. πχ 1,2ghz 2core vs 1,9 ghz 4core…το δευτερο ειναι γρηγορότερο…ΛΑΘΟΣ…η ταχυτητα δεν εχει να κάνει μονο με τους υπολογισμους του τσιπ…εχει κανει με 1 τονο αλλα πραγματα!…μην μετρατε τα πάντα με τα νουμερα…βοηθάνε αλλα οχι παντα.
    Πχ αν ψαχνεις σπιτι Θεσσαλονίκη με βαση τα νουμερα…5ρι-καινουργιο-με θεα και 300€ θα καταλήξει στον Δενδροπόταμο.;))

    Sorlino

  • γενικά έχω ακούσει τόσες πολλές ανακρίβειες στα σχόλια για το 5s που αναρωτιέμαι εάν έχω μπει σε τεχνολογικό site η σε σελίδα που ο καθένας λέει άσχετα και αναληθή πράγματα και κράζει για να νιώθει καλύτερα λες και κάποιος του έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο και του είπε να πάει να αγοράσει iphone......

    ο άλλος λέει θα σε παρακολουθεί η nsa και θα έχει το αποτύπωμα το οποίο δεν στέλνεται πουθενά(δεν μπορεί να σταλεί) και είναι κρυπτογραφημένο μέσα στο τηλέφωνο locally (δεν είναι password εκτός εάν σου κλέψουν τη συσκευή που και πάλι δεν γίνετε),

    ο άλλος διαμαρτύρεται που δεν είναι FHD η 4αρα οθόνη λες και θα καταλάβει τη διαφορά σε αυτό το μέγεθος(το άμα χρειάζεστε μεγαλύτερη οθόνη είναι άλλο θέμα),

    τα megapixel ακόμα μετράνε για τα specs χωρίς να κοιτάμε τι φωτογραφίες όντως βγάζουν (βλέπε τη χειρότερη 13αρα κάμερα το optimus g και την 4αρα του HTC one).....

    α και μην ξεχνάμε ότι όλοι παίζουν με τετραπύρηνα - οχταπύρηνα γομάρια με 2-3gb ram και η "καημένη" η apple με το 2πύρηνο 1gb ram είναι στα ίδια επίπεδα (και πιο γρήγορη) σε θέμα browsing ,apps κλπ... και επειδή είμαι σίγουρος ότι ούτε το 1/4 δεν έχει ιδέα από επεξεργαστές και το τι σημαίνει αρχιτεκτονική - πυρήνες κλπ κλπ....

    ηρεμήστε λίγο και μην λέτε ότι κατεβαίνει στο κεφάλι σας αμάσητο, τεχνολογικό site είναι....

  • πλακα θα κανει στους android επεξεργαστες παλι η apple ολα θα πηγαινουν ρολοι κ μαλιστα ελβετικο χωρις ιχνος lag (βλεπε android) γτ οτι φτιαχνει το κανει τελειο κ σε ποιοτητα κατασκευης κ σε υλικα ουτε που το πλησιαζει καποιος ανταγωνιστης. τελος παρτε τα προχειροφτιαγμενα σκουπιδια κ αδειαστε μας το αρθρο κ μην βγαζετε τοση κακια γτ γινεται ολοφανερο οτι ζηλευετε αντε γεια..

  • Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των σχεδιαστών του μηχανήματος απέναντι στον ανταγωνισμό. Εντάξει ούτε εμένα μου αρέχουν οι παντόφλες των 5 και 6 ιντσών αλλά η Apple θα μπορούσε κάλιστα να βγάλει το 5S στις 4.7 με μικρότερο περιθώριο και ελάχιστη αύξηση του μεγέθους του iPhone και το 5C στις 4.3. Ίσως για την οθόνη να είχε και κάποια προβλήματα στην προμήθεια της στην ανάλυση που θέλει αλλά στη φωτογραφική μηχανή; Ποιος ο λογος να παραμήνει τόσο πίσω από τον ανταγωνισμό;
    Επίσης όσον αφορά το πέρασμα στα χ64, ωραία, απέκτησε έναν πανίσχυρο επεξεργαστή αλλά για ποιες εφαρμογές; Οι ποιο βαριές εφαρμογές είναι τα παιχνίδια αλλά κάποιος που θέλει να παίζει παιχνίδια στο κινητό του θα κοιτάξει να έχει και την κατάληλη οθόνη και κακά τα ψέματα απέναντι στις 4.7 και 5 και 6 ίντσες των ανδροειών η 4άρα του iPhone φαντάζει πλέον πολύ μικρή.
    Το μόνο αβαντάζ της συσκευής για μένα είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που προσωπικά το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα στο θέμα της ασφάλειας.
    Στα υπόλοιπα όμως δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Apple παρουσίασε μια συσκευή τόσο πίσω από τον ανταγωνισμό. Από ότι φαίνετε δεν έλαβε υπόψιν της τι έπαθε η Blackberry που τον αγνόησε.

  • Για όλους εσάς που κατηγορείτε ότι άφησε την ίδια οθόνη και δεν έβαλε full hd έχω να κάνω μια ερώτηση: μπορείτε να διακρίνετε τα πιξελς στη retina οθόνη; γιατί αν μπορείτε τότε 1ον δικαίως κατηγορείτε και 2ον συγχαρητήρια είστε οι x-men! Επίσης τα άθλια υπερ-κορεσμένα χρώματα των super amoled οθονών δε λένε τίποτα μπροστά στη φυσικότητα των χρωμάτων του iphone αλλά ούτε και η προβολή τους υπό το φως του ηλίου! Του χρόνου η samsung θα βάλει 4Κ αναλυση στο S5 και η μπαταρια θα κραταει μισή μερα τρεξτε να το παρετε..... Ααα και έχω το GS4 μην ακουσω τπτ για fun-boy.

  • ΟΟΟΟΞΩ ρεεεεε..!!!! αναβαθμιση να σου πετυχει...σαν δε ντρεπονται θελουν να συγκριθουν και με την Samsung..!!! yugo με Buggati γινεται συγκριση....????

  • Εγώ ένα έχω να πω προς το blog..
    Μα καλά......ανακοινώθηκε το καλύτερο κινητό αυτής της χρονιάς,
    και μου βγάζεις "πρωτοσέλιδο" το iPhone???

    GALAXY NOTE 3
    (και ΝΑΙ εγώ το λέω κινητό και όχι phablet γιατί και το 2 που έχω μπορώ και το χειρίζομαι όπως όλα τα τηλέφωνα που είχα παλιότερα)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.