iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

Αυτό είναι το iPhone 6 με οθόνη 4.7 ίντσες (1344×750 pixels) και το iPhone 6 Plus με οθόνη 5.5 ίντσες (1920×1080 pixels) και ανακοινώθηκαν σήμερα επίσημα από την Apple και τον Tim Cook. Τα νέα iPhone έχουν νέο σχεδιασμό, λεπτή κατασκευή (6.9 χλστ. και 7.1 χλστ. αντίστοιχα) από αλουμίνιο και οθόνη νέας τεχνολογίας IPS με dual-domain pixels και full sRGB wide color gamut.

Ο νέος επεξεργαστής Apple A8 (2ης γενιάς 64-bit) προσφέρει 25% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 50% ταχύτερα γραφικά (M8) από τον προκάτοχό του. Η μπαταρία των νέων iPhone παρέχει 50% καλύτερη διαχείριση την ενέργειας.

Το iPhone 6 έχει κάμερα iSight 8 Megapixel με f/2.2 και νέο αισθητήρα. Με την τεχνολογία Focus Pixels η κάμερα εστιάζει πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο iPhone. Μπορεί να τραβήξει βίντεο slow motion τόσο με 120 fps όσο και με 240 fps.

Η κάμερα του iPhone 6 προσφέρει συνεχόμενο auto-focus και λειτουργία time-lapse video. Η μπροστινή του κάμερα FaceTime HD μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη HDR φωτογραφιών.

Update: Μάθε για το νέο Apple Watch.

Το iPhone 6 Plus έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και πραγματοποιεί λήψη καλών φωτογραφιών και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus ενσωματώνουν ταχύτερο 4G/ LTE chip και περισσότερες LTE bands (έως 150 Mbps download) από το iPhone 5s. Το Wi-Fi είναι συμβατό με το πρωτόκολλο ac.

Και τα δύο νέα μοντέλα έρχονται με ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 8.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 12 Σεπτεμβρίου και θα διατεθούν από τις 19 Σεπτεμβρίου σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρο Ρίκο, Σινγκαπούρη και Αγγλία.

Επεξεργάστηκε την 10 Σεπτεμβρίου 2014 11:30

Σχόλια

  • καταμαυρο wallpaper ιδιο με το χρωμα της συσκευης στη φωτο για να κρυψει τα περιθωρια. marketing

  • Ενα πραγμα που ξεχωριζε τα κινητα ηταν η αισθητικη.Ειλικρινα το πιο ασχημο iphone.Απαισιες γραμμες + καμερα που προεξεχει(αληθεια πως θα το ακουμπαμε στο τραπεζι)

  • Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν αλλαζει αυτο το ντιζαιν..ιδια ολα..και μην μιλησει κανεις για διαφορα !!!

  • @onoufrios εχει ζαφείρι η κάμερα δν γρατσουνιεται. Πάντως και εγω ψηλό απογοητευτικά με την εμφανιση

  • θελω να δω τι θα πει αυτος π ελεγε οτι δε μπορει η καμερα να εξεχει σε σταθερο τηλεφωνο αχαχαχαχαχαχααχ αχαχαχζαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχααχαχ

  • λοΙπΟν αυτο ηταν το επαναστατικο design που λεγατε ολοι εσεις?τοσα χρονια το ιδιο ακριβως και το αγοραζετε 700ριες και 800ριες (το καινουργιο λογικα)..συγχαρητηρια...εκθειαζετε μια εταιρεια που θελει να γινει η coca cola της τεχνολογιας...ναι ξερω θα πειτε εχει καλυτερη κατασκευη αλλα μεχρι κ στο 9gag ξεφτίλισαν προ ημερων την apple καιμν μ πειτε για αποδοση γτ ξεχνατε τ nexus :-)

  • πραγαμτικα, αυτα που λενε στην παρουσιαση νομιζουν οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο. δεν εχουν πει τιποτα ουσιωδες. εχουν θαμπωθει ολοι απο τη λαμψη του πυροτεχνηματος που τους εσκασε η apple. καθονται και παρουσιαζουν παιχνιδια. LOL !! κατι για την πιο λεπτη και μικρη μπαταρια σε τετοιο μεγεθους κινητο θα πουν αραγε?

  • Εγω πιστευω δεν αλλαζει σχεδιο γτ φοβαται τις πωλησεις...τουλαχιστον η σαμσουνγκ αλλαζει..εφαγε κραξιμο ομως..παντως βλεπω εγινε ρακετα και το αηφον...καλες κωλοτουμπες

  • Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμέναμε....Το design και τα specs τα ξέρουμε εδώ και 3 μήνες....

    Όμορφη και premium κατασκευή, χωρίς καμία απολύτως καινοτομία (έχει ίδια και χειρότερα χαρακτηριστικά με το galaxy s3 του 2012!!!). Ιδανική συσκευή για τους εντελώς casual users με ελάχιστες απαιτήσεις.

  • Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμέναμε....Το design και τα specs τα ξέρουμε εδώ και 3 μήνες....

    Όμορφη και premium κατασκευή, χωρίς καμία απολύτως καινοτομία (έχει ίδια και χειρότερα χαρακτηριστικά με το galaxy s3 του 2012!!!). Ιδανική συσκευή για τους εντελώς casual users με ελάχιστες απαιτήσεις.

  • Θα παραδεχομουν την απλ αν τον έβγαζε με ελάχιστο bazel καλό αδιάβροχο, αλλά τελικά είναι πίσω ακόμη

  • Μπραβο σας ...το καλυτερο κινητο της αγορας καταφερατε να το κανει να μοιαζει με φθηνο κινεζικο android!!!!

  • Ουτε δικαιολογησαν την καμερα ουτε τις γραμμες.Σου λεει οτι και να κανουμε ο κσομος θα το αγορασει οποτε...Αν εχεις τον Θεο σου.Καμερα που προεξεχει ρε παιδια??Και οι bold Γραμμες???Υψηλη αισθητικη?

  • Το iPhone όπως έπρεπε να ήταν εδώ και καιρό.
    Μ' αρέσει.
    Αν έχω λεφτά θα το πάρω. Οι υπόλοιποι μην στεναχωριέστε, δεν το δίνουν μς το ζόρι.

  • Ελα ρε παιδια θα τρελαθούμε? Εμφανιση δε μ ενθουσιαζει αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Προμοταρουν τα 1080p και το hdr π υπαρχουν απο το 2012 στα αλλα κινητα. Ο επεξεργαστης 25% καλυτερος απ το πρωτο αιφον. Σοβαρα? Δεκαετιας κινητο.. Τα bezels ειναι παλι μεγαλυτερα απ τα αλλα κινητα και παλι τα θεωρουν κατι συγκλονιστικο. Αντικειμενικα ειναι τραγικο

  • Ελα ρε παιδια θα τρελαθούμε? Εμφανιση δε μ ενθουσιαζει αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Προμοταρουν τα 1080p και το hdr π υπαρχουν απο το 2012 στα αλλα κινητα. Ο επεξεργαστης 25% καλυτερος απ το πρωτο αιφον. Σοβαρα? Δεκαετιας κινητο.. Τα bezels ειναι παλι μεγαλυτερα απ τα αλλα κινητα και παλι τα θεωρουν κατι συγκλονιστικο. Αντικειμενικα ειναι τραγικο. Το κοινο απο κατω χειροκροτανε στο wallet λες και τους ειπαν ξερω εγω τι..

  • @mmmm αυτες ειναι τιμες για την αμερικη με 2 χρονια συμβολαιο . Σιγα μην εκανε τοσο φτηνα . Απο 800 και πανο το κοβω το 16 gb

  • Χα χα χα το 6 το απλο ειναι σχεδον οσο ειναι το g3!!!!!!μου απενεχοποιησε το τους ενδοιασμουσ μου για το μεγεθος του g3!

  • Ούτε ρουμπίνι ούτε σμαράγδι ούτε τίποτα.Ειλικρινά μοιάζει με φθηνό Κινέζο.Όσοι έχουν 5s καλύτερα να μείνουν με αυτό

  • 25% πιο γρήγορο έλεγε από τον Α7 64bito μάλλον όχι για το 1ο..Anyways , πάντα μου άρεσε το design αλλά να προμοτάρουν χαρακτηριστικά που έχουν βγει 2 χρόνια πριν σαν πατέντες όντως μούφα! Τουλάχιστον να είχε αλλάξει λίγο το στυλ και θα γούσταρα , όμως το 4αρι μου αν κ πιο χοντρό φαίνεται πιο premium κ στιβαρό...

  • Συγχαρητήρια στην Apple για την 8MP F/2.2 κάμερα innovation παλι αλλα θα ποπυλησει μονο με το ονομα οπως κανει ολα τα τελευταια χρονια παντα υπαρχουν θυματα

  • Τραγικό κινητό , 8 Mp camera , οθόνη 1136x750 IPS , 1860 mah μπαταρία. Έλεος ρε Apple μην τους δουλεύεις τόσο χοντρά.

  • Οτι και να λενε οι περισσοτεροι,εμενα οι γραμμες,οι καμπυλες,ακομα και το αλουμινιο του...μου θυμιζουν το 1ο iphone,το οποιο ηταν και πανεμορφο! Πολυ ωραιο κινητο,κριμα που δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω βεβαια :P

  • ολοι μιλατε για hardware και κανεις για το λογισμικο! διαφορετικο λογισμικο, διαφορετικες απαιτησεις! δεν κανει το hardware το κινητο αλλα το δεσιμο hardware-software

  • ενα πραγμα με τραβουσε στο iphone,το design του και ειδικα η πολυ διακριτικη καμερα του.σημερα χαθηκε και αυτο.πρεπει να εισαι μεγαλο θυμα για να χρυσοπληρωσεις αυτη την πατατα.

  • Εκτός από αυτούς που δεν γουστάρουν την apple μπορεί κάποιος που γνωρίζει από τεχνολογία να μου πει κάποια πράγματα που να με κάνουν να το αγοράσω? Η τιμή δεν με ενδιαφέρει εκτός αν είναι διπλάσια από τα γιαπωνεζάκια.
    Έχω το 4άρι είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά περιμένω εδώ και καιρό το 6 απλά και μόνο για την μεγαλύτερη οθόνη του, όμως θέλω κάποιος να μου το συγκρίνει τεχνολογικά με τους ανταγωνιστές του. Ευχαριστώ.

  • Classic Apple στην μετά Steve Jobs εποχή.... Δυστυχώς πλέον αρχίζει να χάνει και στο design.
    Δεν θα πω τίποτε παραπάνω μέχρι να το δω από κοντά και να το περιεργαστω στα χέρια μου.

  • ειχα δει ενα concept πιο παλια που ηταν πολυ ομορφο και ειχα μια ελπιδα μηπως βγει ετσι.οριστικα πλεον παω σε xiaomi mx4

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.