iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα επίσημα

Η τελευταία φορά που είδαμε την Apple να κυκλοφορεί διάφορα έντονα χρώματα στο iPhone ήταν με το iPhone 5c. Σήμερα η ίδια ανακοίνωσε ένα νέο χρώμα για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και είναι το κόκκινο. Στο παρελθόν έχει διαθέσει θήκες σε κόκκινο χρώμα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το ίδιο το iPhone είναι κόκκινο.

Το νέο Product (RED) iPhone διαθέτει αλουμινένιο σασί και είναι μέρος της συνεργασίας της Apple με την (RED).

“The introduction of this special edition iPhone in a gorgeous red finish is our biggest (PRODUCT)RED offering to date in celebration of our partnership with (RED), and we can’t wait to get it into customers’ hands”, ανέφερε ο CEO της Apple, Tim Cook.

Η (Product) Red είναι μια σειρά iGadgets φιλανθρωπικού χαρακτήρα και έχει κοκκινο χρώμα. Συνήθως περιλαμβάνει smart battery case ή άλλα αξεσουάρ, και για πρώτη φορά φέρνει το κόκκινο iPhone.

Οι παραγγελίες ξεκινούν από την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Θα διατεθούν μόνο τα μοντέλα με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και 256GB, που σημαίνει ότι η τιμή του iPhone 7 (Product) Red ξεκινά από 750 δολάρια. Το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus έχει τιμή εκκίνησης 870 δολάρια (128GB).

Η ειδική κόκκινη έκδοση θα έρθει και Ευρώπη. Για παράδειγμα στην Γερμανία η τιμές ξεκινούν από 870 και 1010 ευρώ, για iPhone 7 και 7 Plus, αντίστοιχα. Οι πωλήσεις ξεκινούν επίσης την Παρασκευή στις 16:01 (τοπική ώρα).

Τα χρήματα προορίζονται για καλό σκοπό, με κάθε πώληση η Apple θα συμβάλει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη των προγραμμάτων κατά του HIV / AIDS.

Διαβάστε επίσης: iPad: Επίσημα ο αντικαταστάτης του iPad Air 2 με τιμή 329 δολάρια

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Μαρτίου 2017 23:17

Σχόλια

  • Έχω παραγγείλει μία Lamborghini , θα πήγαινε γάντι, αν και θα το χρησιμοποιώ μόνο για φβ

  • Πωωω!!!! Τι έντονο κόκκινο είναι αυτό...
    Κ το μηλαρακι πάνω, αντίθεση...
    Ωραίο αλλά toooo much!

  • Βάλεεε το κόκκινο φουστάνι
    εκείνο που σε κάνειιιιιι
    να μοιάζεις πυρκαγιααά

  • Αχχχχχ αυτό το μηλαράκι.Δε σταματά να μαγεύει με pure innovation και να προσελκύει την Elite των χρηστών παγκοσμίως.Εννοείται πως θα πρέπει να το αποκτήσουν οι εκλεκτοί συμφορουμίτες ως ενδιάμεσο upgrade.Το μεγάλο upgrade βέβαια το φθινόπωρο.
    Υ.Γ Ούτε Mercedes,ούτε Porsche ,μόνο Ferrari Scuderia για ωμή ταχύτητα και κτηνώδη δύναμη.
    Είμαι πελούσιος ,είμαι ελιτιστής,λατρεύω την Apple! Ποιον ενοχλώ; Haters ξυδάκι ! !

  • Για του αγιου βαλεντινου ειναι οτι πρεπει αυτο το κοκκινακι ειδικα για δωρο οι γυναικες θα το λατρεψουν και εμεις οι αντρες θα κλαιμε τα λεφτα μας περα απο αυτο και σε φουξια να το βγαλει αν δεν ριξει τις τιμες η apple δεν γινεται τιποτα

  • απο οτι βλεπω το δαχτυλιδι απο το touch id ειναι ασημι και ψηλο ξενερωσα

  • Μπορούμε να πούμε χίλια κακά για τα iPhone, να βρούμε πάρα πολλούς λόγους που να είναι deal break για τον καθένα όμως πώς γίνεται να είναι πάντα να είναι όμορφα και σικάτα δεν μπορώ να καταλάβω ; Πραγματικά, μπορεί κάποιος να πει ότι απλά δεν του αρέσει ιδιαίτερα, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει ότι είναι άσχημα κακόγουστα ή κιτς και δεν μπορεί να το βλέπει ! Πως το καταφέρνει αυτό η apple ; Είναι το πιο αξιοθαύμαστο που κάνει απόλα, κάθε χρόνο να βγάζει κάτι που αντικειμενικά κανεις δεν μπορεί να πει ότι είναι άσχημο.. Αντίθετα πόσα άλλα κινητά κυκλοφορούν και βγαίνουν που αρκετοί τα θεώρούν άσχημα....

  • ταύρος Χρι τι σημασια εχει αυτο σημασια εχουν οι πωλήσεις και πόσο αξιόπιστο ειναι κατι σε συνδιασμο με δυνατα σπεξ. και πραγματικα οποιος θελει να κραταει το ποιο περιζητητο κινητο παιρνει iphone αλλιως πας σε samsung s ή note ( εκτος του 7 :D ) τωρα τα υπολοιπα ειναι απο το καλαθι με τιπτοα ξεχωριστο πανω

  • Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια και αναγκάστικα να ξαναδιαβάσω το άρθρο. Λέω δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έκανε η Λορένα. Αλλά μια χαρά τα έγραψε, οι αναγνώστες-σχολιαστές έχουν ένα θεματάκι.
    Ξαναπάμε λοιπόν......γιατί μπήκε το συγκεκριμένο χρώμα και τι σκοπό έχει η συσκευή αυτή και τι ειναι η RED.
    Εγώ απλά θα πω ένα μπράβο και μία ευχή, τα χρήματα να ποιάσουν τόπο.

  • Ωραίο χρώμα για iPhone. Αλλά γιατί να βγεί 6 μήνες μετά? Πέρσι δεν είχε ανακαλυφτεί η κόκκινη μπογιά??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.