Smartphones

iPhone: Νέο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες Memoji

Ένας νέος πόρος που ονομάζεται memotify σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ταπετσαρίες memoji στο iPhone σας, ενώ περιλαμβάνει προσαρμογή για χρήση έως και έξι Memoji, τριών μοτίβων και προσαρμοσμένων χρωμάτων φόντου.

Ο προγραμματιστής Sasha Tsybart κυκλοφόρησε τη δωρεάν δημιουργία ταπετσαρίας Memoji Memotify που καθιστά εξαιρετικά γρήγορη τη δημιουργία ενός διασκεδαστικού νέου φόντου για το iPhone σας. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση, απλώς επιλέξτε ένα μοτίβο, χρώμα και ποια Memoji θέλετε να συμπεριλάβετε έως έξι και είστε έτοιμοι.

Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρίες Memoji για iPhone

Μεταβείτε στο memotify.com στο iPhone σας (λειτουργεί και από επιτραπέζιο υπολογιστή)
Επιλέξτε το μοτίβο, το χρώμα και έως και 6 Memoji
Μπορείτε να επιλέξετε από τα τυπικά Memoji της Apple ή να πατήσετε το κουμπί “Επιλογή Memoji Εδώ” για να επιλέξετε από τα δικά σας προσαρμοσμένα
Πατήστε Δημιουργία ταπετσαρίας στο κάτω μέρος και επιλέξτε Λήψη ταπετσαρίας
Πατήστε παρατεταμένα στην ταπετσαρία και πατήστε Αποθήκευση στις φωτογραφίες
Τώρα μπορείτε να κατευθυνθείτε στις Φωτογραφίες > επιλέξτε την ταπετσαρία > Κουμπί κοινής χρήσης > Χρήση ως ταπετσαρία (ή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία > Προσθήκη νέας ταπετσαρίας > Φωτογραφίες

Το ένα μειονέκτημα στη χρήση ταπετσαριών Memoji είναι η ημερομηνία, η ώρα και τυχόν γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα στην ανάγνωση. Αλλά τώρα που μπορείτε να σύρετε γρήγορα μεταξύ της οθόνης κλειδώματος/ταπετσαριών και ακόμη και να τις αυτοματοποιήσετε για να τις αλλάζετε σε ένα χρονοδιάγραμμα ή με διαφορετικές λειτουργίες εστίασης, η αναγνωσιμότητα μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.