Smartphones

Apple: Η λειτουργία πληρωμών μέσω iPhone είναι διαθέσιμη σε περισσότερες επιχειρήσεις

H Apple γνωστοποίησε ότι το Tap to Pay στο iPhone είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερες από 700.000 επιχειρήσεις σε όλες τις ΗΠΑ, σηματοδοτώντας μια σημαντική επέκταση της λειτουργίας.

Πλέον οι επιχειρήσεις με ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα Wix.com μπορούν να δέχονται πληρωμές αυτοπροσώπως με το Tap to Pay στο iPhone. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει ανέπαφες πληρωμές από iPhone σε iPhone, χωρίς να απαιτείται πρόσθετο υλικό σημείου πώλησης από εταιρείες όπως η Square ή το Clover για τις συναλλαγές.

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ένας πελάτης μπορεί να πατήσει το iPhone ή το Apple Watch, την πιστωτική του κάρτα ή άλλη επιλογή ανέπαφων πληρωμής στο iPhone του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και η πληρωμή θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία NFC πίσω από το Apple Pay.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται πληρωμές με το Tap to Pay στο iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wix Owner στο iPhone XS και νεότερες εκδόσεις μετά τη ρύθμιση της λειτουργίας. Το Wix.com είπε ότι πάνω από 700.000 ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα του από το 2021.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.