iPhone SE 2 ή 9: Renders αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό

iPhone SE 2, iPhone SE 2 ή 9: Renders αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό

Όλοι οι οπαδοί της Apple έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο οικονομικό smartphone που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η εταιρεία. Γνωρίζουμε αρκετά για το iPhone SE 2 ή 9, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει τον τελικό σχεδιασμό του.

Πρόσφατα, διέρρευσαν renders τα οποία δείχνουν τον πιθανό τελικό σχεδιασμό του iPhone SE 2, καθώς και τις αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο. Έχει αναφερθεί πολλές φορές, ότι το iPhone 9 θα μοιάζει με το iPhone 8, και τα συγκεκριμένα renders το αποδεικνύουν.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Ενδιαφέρον προκαλεί η επιλογή του κόκκινου χρώματος, ενώ οι άλλες δύο αποχρώσεις είναι το μαύρο και το λευκό. Η πρώτη φορά που η Apple χρησιμοποίησε το κόκκινο χρώμα ήταν στο iPhone 7, ενώ για το iPhone 9 δεν είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.

Σχεδιαστικά, στο πίσω μέρος του iPhone SE 2 υπάρχει ένα μικρό module με μονή κάμερα και LED flash, και στο κέντρο της πλάτης η εταιρεία έχει τοποθετήσει το γνωστό σε όλους μήλο.

Περνώντας στη μπροστά μεριά του iPhone SE 2 βλέπουμε την 4,7 ιντσών οθόνη με τα παραδοσιακά μεγάλα bezels και το chin. Επιπλέον, παρατηρούμε το φυσικό Touch ID κουμπί στο κάτω μέρος του smartphone.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε ότι το iPhone SE 2 θα έχει τον A13 Bionic, 3GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Χάρη στο νέο SoC η Apple θα μπορέσει να προσφέρει στους κατόχους του iPhone 9 ενημερώσεις του iOS για αρκετά χρόνια.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Όπως γνωρίζουμε, η κατασκευάστρια θα ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone SE 2 ή 9 τον Φεβρουάριο και θα το κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Όσον αφορά την τιμή του, αναμένεται να είναι στα 399 δολάρια Αμερικής ή περίπου 360 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

“Όσον αφορά την τιμή του, αναμένεται να είναι στα 399 δολάρια Αμερικής ή περίπου 360 ευρώ.”

Στην Ελλάδα τα 399$ μεταφράζονται σε 400-450€…

Φάνης

399$ συν ΦΠΑ είναι η τιμή στην Αμερική, και το ΦΠΑ πάει ανάλογα με την πολιτεία. Νέα Υόρκη πχ που είναι 9%, η τελική τιμή είναι 434,91$. Άρα τα 450€ στην Ελλάδα είναι πολύ λογικά, μιας και έχουμε 24% ΦΠΑ (362€+ΦΠΑ 24%=449€). Λογικά λοιπόν, πάμε για 500€ (ίσως και παραπάνω…)!

Dimitris LA

Δεν παιζει να εχει bezels ουτε κουμπι. Δεν νομιζω να γυρισει πισω η apple. Μαλλον θα ειναι 4.7 ιντσες full screen με notch. Οσο για τιμη θα ελεγα $499. Μιας και μιλαμε για apple και μιας και προσφατα ανεβηκε ο κατωτατος μισθος στην Αμερικη στα $15.

Anonymous

Είναι σίγουρο πως θα έχει bezels και κουμπί γιατί αυτό το κινητό 1ον θα είναι φθηνό και 2ον θα στοχεύει στους χρήστες iPhone 6 που δεν μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν σε iOS 13 που σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν Apple TV+ ή Apple Arcade. Επίσης θα στοχεύει και σε αυτούς που τους αρέσει ο παλιός σχεδιασμός των iPhone

JR

Ρεζίλι θα γίνει η apple αν βγάλει αυτό το απολίθωμα το 2020. Ο σχεδιασμός στα iphone 11 είναι 2-3 χρόνια πίσω , αυτό μας πάει σε 5ετία και βάλε.

pas 47

Με αυτό το iPhone που θα κυκλοφορήσει θα πάει τρένο στις πωλήσεις φυσικά προς τα κάτω και μη χειρότερα.

Evan

Απαράδεκτο…. Θα πατωσουν οι πωλησεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone SE

iPhone SE: Δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021, σύμφωνα με τον Kuo

Μπορεί το iPhone SE 2020 να αγαπήθηκε αρκετά από τους καταναλωτές, όμως φαίνεται πως δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021.

Smartphones Apple Apple iPhone 6s iOS

iOS 14.1: Διαθέσιμη η νέα έκδοση για iPhone, με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Η Apple έκανε διαθέσιμη τη νέα έκδοση iOS 14.1 για όλα τα συμβατά iPhone, με επίκεντρο τις διορθώσεις σφαλμάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Reviews Apple featured Hands-on

iPhone SE (2020) review: Δοκιμάζουμε το πιο οικονομικό iPhone σε product RED

Αξίζει η αγορά του πρώτου πραγματικά “φθηνού” iPhone; Μάθε τα πάντα για το νέο μικρό iPhone SE (2020) στο hands-on video review του Techblog.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE (2020): Ελκυστικό ακόμη και για τους χρήστες Android

Το iPhone SE (2020) έχει υψηλή ζήτηση και είναι ελκυστικό ακόμη και για τους Android χρήστες σύμφωνα με τον Tim Cook.