iPhone XI: Διέρρευσαν pre-order και ημερομηνία κυκλοφορίας

iPhone XI, iPhone XI: Διέρρευσαν pre-order και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Apple αποκάλυψε εχθές επίσημα ότι η 10η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημερομηνία όπου θα επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά των iPhone XI στο By innovation only event στο Steve Jobs Theater στο Cupertino. Σήμερα, μία πηγή αποκαλύπτει την έναρξη των προ-παραγγελιών καθώς και την ημεροημνία κυκλοφορίας των τριών smartphone.

Σύμφωνα με την πηγή, τα τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη τους δηλαδή στις 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της Ιαπωνικής SoftBank ήταν ο μόνος που υπέδειξε την 20η Σεπτεμβρίου ως ημέρα κυκλοφορίας των iPhone XIR, XI Pro και XI Pro Max. Η ημερομηνία αυτή επιβεβαιώνεται από έναν tipster ο οποίος λέει ότι εργάζεται για έναν μεγάλο φορέα κινητής τηλεφωνίας.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των τριών smartphone θα είναι ίδια σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια όπου αποκαλύφθηκαν ταυτόχρονα τα iPhone 8 και iPhone X ή iPhone XS και iPhone XR τα οποία όμως δεν βρέθηκαν στα καταστήματα το ίδιο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα το iPhone X είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2017 ενώ το iPhone XR κυκλοφόρησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Βρε με τι ασχολείται ο κόσμος. Εάν κυκλοφορήσουν στις 13 ή στις 20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.