Τα νέα iPhone 11 θα ονομάζονται iPhone Pro;

iPhone Pro, Τα νέα iPhone 11 θα ονομάζονται iPhone Pro;

Η Apple όπως μπορούμε να δούμε και από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της, δεν έχει μείνει σταθερή στην ονομασία των smartphone. Αν γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω θα συνειδητοποιήσουμε ότι κυκλοφόρησε smartphone με σκέτο νούμερο βλέπε iPhone 4, 5, 6 και λοιπά και μερικές φορές αυτός ο αριθμός συνοδευόταν από το γνωστό S στο τέλος.

Το μοτίβο αυτό έμεινε σταθερό για μερικά χρόνια, μετά την κυκλοφορία του iPhone 7 όμως ακολούθησαν τα iPhone 8 και έπειτα μπήκε το X το οποίο προφερόταν ως “ten”. Πέρυσι, αποφάσισε πάλι να γυρίσει στο S μοτίβο και αποκάλυψε τα iPhone XS και XS Max.

Η αγορά αναμένεται να γνωρίσει την νέα γενιά iPhone ως iPhone 11, αυτό όμως μέχρι σήμερα καθώς ο leakster CoinX αποκάλυψε ότι τα smartphone της Apple το 2019 θα ονομάζονται iPhone Pro. Αυτό σημαίνει ότι αντί για iPhone 11 και 11 Max η αγορά θα γνωρίσει τα iPhone Pro και Pro Max.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της σειράς τώρα αναμένεται να δούμε AMOLED display στα δύο smartphone ενώ το “R” ίσως ενσωματώνει IPS ή LCD display. Η οθόνη λέγεται ότι θα διαθέτει παρόμοιο notch με αυτό της XS σειράς.

Εσωτερικά θα δούμε το A13 chipset της TSMC με τις συσκευές να υποστηρίζουν το iOS 13. Οι μεγάλες αλλαγές αναμένεται να σημειωθούν στην κάμερα. Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά η Apple θα τροφοδοτήσει τα smartphone της με triple camera setup το οποίο θα τοποθετηθεί σε ένα τετράγωνο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία.

Τα τρία smartphone της Apple θα αποκαλυφθούν τον Σεπτέμβριο και η κυκλοφορία τους αναμένεται γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

η τάση είναι σημαντικά πτωτική για την apple στο κομμάτι των κινητών. Άρχισε να “ξυπνάει” ο παλιός μέσος οπαδός της όταν οι τιμές ξεπέρασαν ένα ψυχολογικό φράγμα που είχε στο νού του. Λογικό. Πληρώνεις μία περιουσία για ένα “κλειστό” σύστημα όταν με λιγότερα βρίσκεις καλύτερα κινητά στον ανταγωνισμό (προφανώς με android) αν και αυτά άρχισαν να υιοθετούν τις κακές συνήθεις της αππλε απλά είναι ένα κλικ πιο φτηνά προς το παρόν.

Για να αντιστραφεί το κλήμα θέλει προσεκτικές κινήσεις από την αππλε με βασικότερο να ‘ξεκαβαλήσει’ ελαφρώς (όχι πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος να την κατηγορήσουν για εταιρία που απευθύνεται στην “πλέμπα” και οι οπαδοί της δεν το θέλουν. Το να ξεκαβαλίσει ελαφρώς αναφέρεται στις τιμές (πρώτα) και στο άνοιγμα του λειτουργικού της (δευτερευόντως).

Αλλιώς.. σε κανέναν δε θα λείψει όταν χkρεοκοπήσει (έχουμε καιρό για αυτό βέβαια).

nikos2019

Μόνο για σκληροπυρηνικούς φαν το νέο iphone με το τεράστιο μάτι στην πλάτη (και το τεράστιο notch μπροστά).

Για να μην παρεξηγούμαι, σταθερά αγοράστής iphone είμαι αλλά σταμάτησα στο iphone 8 plus, όταν είδα ότι ο σχεδιασμός εκτροχιάστηκε και έχει πάρει επικίνδυνα άσχημο δρόμο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Μέχρι να δω πραγματικά κάτι όμορφο – όπως βλέπω τελευταία και στις άλλες εταιρείες – θα μείνω με αυτό που ήδη έχω (χρυσοπληρώσει).

Chris_BMW

Νίκο άστο .. Πολύ καλή και τίμια συσκευή το 8plus ,το είχα στην κατοχή μου για περίπου 9 μήνες αλλά πλέον σαν κάτοχος Xs Max σου λέω πως τα δυο τηλέφωνα δεν συγκρίνονται ..
ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ . Κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το ποσό πιο σμουθ είναι σε σχέση με το 8 plus..το καταλαβαίνεις αμέσως .
Το δε Face ID που πολλά διάβαζα δεξιά και αριστερά από διάφορους youtubers δουλεύει τάχιστα και υπό γωνιές και πριν ακόμα πιάσεις το τηλ στα χέρια έχει ξεκλειδώσει .
Το notch ok υπάρχει αλλά η οθόνη είναι τόσο μεγάλη και χορταστική που ούτε θα του δίνεις σημασία .
Και ο έλεγχος μέσο gestures κάνει την εμπειρία χρήσης απόλαυση με το ποσό σμουθ εκτελούνται όλα .

egio

Στο 8αρι θα σταμάταγα κι εγώ. Καθαρή οθόνη και δε μ ενοχλούν τα περιθώρια.
Αν ζούσε ο Steve θα κατάφερνε με βρισίδια και αγάπες να βρει λύση στο πρόβλημα της μπροστινής κάμερας και των αισθητήρων, έτσι κυκλοθυμικός που ήταν, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα.
Από πλευράς software & hardware
Του άρεσε το απλό και συνάμα λειτουργικό και καινοτομικό.
Μια φαντασία που δε την έχουν τώρα στο Κουπερτίνο.

SUPS

Δηλαδή μέχρι το 8 ήσουν ικανοποιημένος από το design που ήταν ίδιο για χρόνια και σε πείραξε το notch της σειράς Χ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Το πιο ακριβό μέχρι σήμερα – Το μοντέλο με τις κορυφαίες προδιαγραφές και όλα τα αξεσουάρ ξεπερνά τις 3.000 $

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα iPad Pro της Apple κοστίζουν πάνω από 3.000 $ όταν είναι πλήρως διαμορφωμένα με όλες τις επιλογές και αξεσουάρ.

Gear Apple Apple Pencil iPad Pro

Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.

Gear Apple iPad Pro

Apple M4 chip: Με το ταχύτερο Νeural Engine που έχει κατασκευάσει η εταιρεία

Η Apple παρουσίασε επίσημα το τσιπ M4, το νεότερο σύστημά της σε τσιπ για τη σειρά iPad Pro 2024 που έρχεται με τον ταχύτερο Neural Engine.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.