Smartphones

Kuo: Χωρίς τσιπ Α16 και ενημέρωση κάμερας το iPhone 14

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δημοσίευσε την τελευταία του ανάλυση για την κατάσταση της αλυσίδας εφοδιασμού του τεχνολογικού κολοσσού.

Όπως αναφέρει, ο επεξεργαστής A16 θα είναι αποκλειστικά για τα τηλέφωνα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max. Θα μου πείτε αυτό το γνωρίζαμε. Αυτό που είναι καινούργιο είναι ότι η Apple θα αυξήσει το ποσοστό των flagship έναντι των μη-flagship τσιπς στο 60%.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αναμένει να πουλήσει περισσότερες μονάδες iPhone 14 Pro και θα προσαρμόσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ προς αυτή την κατεύθυνση.

Eξαιτίας αυτής της αύξησης των τσιπ Α16, οι κατασκευαστές του αναμένεται να σημειώσουν ετήσια ανάπτυξη. Η Sony, η Largan και η LG Innotek είναι πιθανό να έχουν 20-30% περισσότερα έσοδα, σε σύγκριση με τις παραγγελίες του περασμένου έτους.

Ο Kuo είπε χαρακτηριστικά ότι τα προϊόντα της Sony, που κατασκευάζει τους αισθητήρες και της LG Innotek, που κατασκευάζει το πάνελ διόρθωσης χρώματος, θα εμφανίζονται μόνο σε συσκευές iPhone 14 Pro, κάτι που σημαίνει ότι η ενημέρωση κάμερας στο iPhone 14 δεν θα έρθει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.