Kyocera Torque: Έρχεται στην Ευρώπη

Η ιαπωνική Kyocera αποφάσισε να δοκιμάσει τις “δυνάμεις” της και στην ευρωπαική αγορά και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες το μοντέλο Torque, αρχικά σε Γερμανία και Γαλλία σε B2B (Business-to-Business) platform. Το Torque είναι μια mid-range συσκευή η οποία διαθέτει 4.5″ οθόνη στα 720p, quad-core επεξεργαστή Snapdragon 400 στα 1.4GHz Cortex-A7, 1GB RAM και κύρια κάμερα στα 8MP με LED.

Όπως και άλλα Kyocera smartphones, το Torque πληροί τις πιστοποιήσεις IPX και IPX8 για προστασία από νερό και κραδασμούς ενώ μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες από -21 έως 50 βαθμούς Κελσίου έως και 3 ώρες. Πάντως, δε θα βρούμε στην εν λόγω συσκευή την sapphire screen που διαθέτει το Kyocera Brigadier.

Στο λειτουργικό του βρίσκουμε το Android 4.4 KitKat ενώ για την ευκρινέστερη και ποιοτικότερη απόδοση των ήχων κατά τη συνομιλία, προσφέρει την τεχνολογία Smart Sonic Receiver.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει το μοντέλο της στο MWC 2015 της Βαρκελώνης (το Techblog θα βρίσκεται εκεί) δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την τίμη και την διαθεσιμότητά του.

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2015 18:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.