Smartphones

Lenovo Legion Duel: Επίσημα και στην Ευρώπη με τιμή 1.000€

Τον Ιούλιο η Lenovo ανακοίνωσε τη δική της πρόταση στην αγορά των gaming smartphone, με το Legion Duel να προσφέρει όλα τα τούμπανο χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς το 2020. Αν και κυκλοφόρησε στην αγορά της Κίνας, με την ονομασία Legion Pro, η συσκευή ήρθε και στην Ευρώπη, με τιμή από 999,99 ευρώ.

Το Lenovo Legion Duel είναι διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Lenovo σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, όπου μπορείτε να το αγοράσετε και να πάρετε δωρεάν ένα Lenovo Smart Clock ή τα Lenovo Yoga ANC. Δε γνωρίζουμε αν θα πωληθεί μέσα από παρόχους ή καταστήματα λιανικής προς το παρόν, όπως επίσης το αν θα έρθει στη χώρα μας.

Αν σας ενδιαφέρει το gaming σε smartphone πάντως, το Lenovo Legion Duel έρχεται με Snapdragon 865+ SoC, 8GB έως 16GB LPDDR5 RAM, 128GB έως 512GB αποθηκευτικό χώρο UFS3.1, AMOLED οθόνη 6,65 ιντσών FDH+ στα 144Hz και δύο pressure-sensitive triggers. Το ακόμα πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι η pop-up selfie κάμερα, η οποία βρίσκεται στα πλαϊνά της συσκευής.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.