Lenovo Z6 Pro: Θα έχει πειραγμένο Snapdragon 855, ο CEO αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Θα έχει πειραγμένο Snapdragon 855, ο CEO αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά

Είμαστε περίπου 24 ώρες μακριά από την επίσημη παρουσίαση του Lenovo Z6 Pro. Τις τελευταίες ημέρες, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Chang Cheng, έχει αποκαλύψει αρκετά για το νέο flagship και σήμερα δημοσίευσε στο Weibo μία εικόνα από τις ρυθμίσεις της συσκευής που αποκαλύπτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Όπως και κάθε άλλο flagship που κυκλοφόρησε φέτος, έτσι και το Lenovo Z6 Pro θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 855. Ωστόσο, η Lenovo υπερηφανεύεται ότι ο επεξεργαστής είναι “ειδικής ράτσας”, κάτι που ίσως σημαίνει πως η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει κάποιον speed-binned επεξεργαστή.

Η έκδοση του Lenovo Z6 Pro που βλέπουμε στη φωτογραφία έχει 12GB μνήμη RAM και 512GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσουν κι άλλες μικρότερες εκδόσεις.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Θα έχει πειραγμένο Snapdragon 855, ο CEO αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά

Όπως είχαμε μάθει από προηγούμενο teaser του Chang Cheng, το Lenovo Z6 Pro θα έχει 6,39 ιντσών οθόνη με waterdrop notch. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η συσκευή θα έχει AMOLED ή LCD οθόνη, όμως στη δημοσίευση στο Weibo αναφέρεται ότι η συσκευή θα έχει έκτης γενιάς in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με προηγούμενα teaser το Lenovo Z6 Pro θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες, οι οποίες είναι 48MP, 16MP, 8MP, και 2MP. Επίσης, η κύρια φημολογείται ότι είναι η Sony IMX586.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Lenovo Z6 Pro θα βγάζει 100MP φωτογραφίες με τη χρήση software extrapolation. Επιπλέον, όπως είναι εμφανές και στην εικόνα που δημοσιεύτηκε σήμερα, οι κάμερες της συσκευής υποστηρίζουν Hyper Video χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι σημαίνει αυτό.

Τέλος, σύμφωνα με την εικόνα το Lenovo Z6 Pro έχει 4000mAh μπαταρία, σύστημα υδρόψυξης τύπου PC και θα κυκλοφορήσει με ZUI 11 βασισμένο στο Android 9 Pie. Λεπτομέρειες όπως η τιμή και η διαθεσιμότητα θα γνωστοποιηθούν αύριο στη διάρκεια της εκδήλωσης για το Lenovo Z6 Pro.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TOUBA4

Τούμπανο!! ΑΝΤΕ να δούμε τιμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.