LG G Flex hands-on #2 [MWC 2014]

TechblogTV. Το LG G Flex είναι το πρώτο smartphone της LG με κυρτή οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας P-OLED με ανάλυση 1280×720 pixels. Πρώτη φορά είχαμε την ευκαρία να το πιάσουμε στα χέρια μας προχθές και σήμερα καταφέραμε να συναντηθούμε ξανά μαζί του και να το δουλέψουμε πιο αναλυτικά. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Στην Κοπεγχάγη ήδη διατίθεται εδώ και μέρες και έχει 877 ευρώ. Το είδα εδώ live, είναι κάτι καινούριο αλλά όχι και κάτι τόσο σούπερ που να ρίξεις τόσα λεφτά σε αυτό. Όντως στο landscape τα σπάει αλλά στο οριζόντιο είναι μάλλον κακό.

  • Πολυ ωραίο στο landscape. Φοβερή η οθόνη που παρότι είναι hd μοιάζει με full hd.Βέβαια στην Ελλάδα θα έρθει απ'οτι έμαθα 900+€.

  • Περιμενα που περιμενα τοσο καιρο κ κινητο ακομα δεν εχω αλλξει μετα κ απο αυτα που ειδα γελασα κ ειπα παλι καλα που περιμενα να σκασει μυτη πλεον το μοναδικο καλυτερο κινητο στον κοσμο το LG G3.να τους ξεφτυλισει ολους κ να δειξει τι σημαινει να κανεις υπομονη κ να μελετας τους πελατες σου κ φυσικα αφου πεσεις να ξανανεβεις πολυ καλυτερη κ πιο εμπειρη πλεον κ κατσεις στον θρονο σαν την εταιρειαμε τα καλυτερα δυνατα κ πρωτοποριακα κινητα.δεν μενδιαφερει αυτη την στιγμη να παρω g2 α γιατι δεν ειμαι τυπος που καθε εξι η χρονο πεταω λεφτα σε κινητα.ενα κ καλο.οποτε το g2 οσο κ φθηνο να ειναι δεν μου κανει πλεον γιατι περιμενω να σκασει για αγορα πλεον η υπερτατη κινηταρα κ θα τριβουν ολοι τα ματια τους με το κινητο που θαχει 2κ οθονη 16 η 20 mp καμερα 32 gb μνημη 3gb ram 805 snap με 4κ βιντεο να τραβαει κ ακομα πιο μικρα μπεζελ κ 3200αρα μπαταρια.κ μπορειτε οτι φαντασιονομαι κ μετατα ξυπνησα κβτετοιες βλακειες σε λιγο καιρο θα δειτε κ πιστευω να εισαστε εδω για να σας κραξω που δεν πιστευατε η που δεν θαχετε τι να πειτε με αυτα που θα λεει κ θα εχεθ η lg.αντε γεια

  • πιστεύω θα έχει σε λεφτά σαν το note 3 αλλά γενικά είναι πολύ καλό κινητό και ιδικά τα video πιστεύω από κοντά θα ήταν πάρα πολύ όμορφα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.